konur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hukuk sevdiğim bir alan tek çalışma motivasyonumda bu. Yani masadan kalkmadan 5 6 saat çalışabiliyorsam bunun sebebi her pes ettiğimde Galatasaray üniversitesinin fotoğrafına bakıp motive olup devam etmek. Saydığınız şeylerin farkındayım, okudum çok haklısınız. Fakat günümüzde maalesef mobbing ve zorluk çoğu alanda var hukukta bir tık daha fazla var haksız mıyım? Ama siz büronıza staj için öğrenci alırken toefl sonuçlarına ve eğitim aldığı üniversiteye bakmıyor musunuz? Seçimleriniz bildiği dil sayısı ve üniversite etiketine göre olmuyor mu? Sonuçta staja aldığınız kişiler yeni mezun. Bundan dolayı Galatasarayı istiyorum ileride kendimide geliştirdiğim sürece kendime ve aileme iyi bir hayat sunabilirim diye düşünüyorum. Haklı mıyım? Yoksa her şey çevreye mi bakıyor geldiğimiz durumda?En dürüst cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
En basit tabirle ruhsatınızı aldığınızda esnaf olacaksınız. Sermayeniz ve ürününüz bilginiz olacak. Yeterli bilgi ve yeteneğe sahipseniz para kazanacaksınız. Aksi halde bir büroda başlayacak çalışıp en fazla 7-10 bin kazanacaksınız.

1 sene sonrasında bu çalışma şeklinden sıkılıp kendi yolunuza yani büronuza geçeceksiniz. Hipodrom örneği vermemin sebebi At sahibi ( Büro sahibi) parayı at ise sadece havucu alıyor buna ne kadar dayanabilir bir Kul