Pay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende Antrenörlük yaptım zamanında bilgilerimi aktarayım.

İlk 1 Ay Ağır Çalışmayın Sabırlı olun Ve Çalışacağınız kilo 5-10-15-20 Şeklinde Olsun Sadece Kol Çalıştığınızda Max 10 Olsun. Aksi durumda kas erimesi lif yırtılması olucaktır.

Antrenmana başlamadan önce herzaman da koşu bandında 10 dakika koşun. Sonra 20-30-40-50 Şınav Çekin Zamanlada Arttırın, Daha sonra hangi harekete başlayacaksanız 2,5 Kilo Dumbell'a çalışacağınız bölgeyi ısındırın Diğer bölgeler ise oralarınızı ısındıracak hareketler yapın 1 dakika.

Anlamadığım Spor salonunda sizinle ilgilenen antrenörler yok mu ?

Son olarakta konunuza cevap vereyim; O ağrı 3 gün gitmez kişiden kişiye değişiyor yavaş yavaş ağrıtmadan ısındırıp açabilirsiniz bende sizin durumunuzu yaşadım çünkü.
Var antrenörüm setlere beraber giriyoruz. Bugün söyledim bu kadar ham olduğunu zannetmiyordum dedi benim omuzlar baya geniş kollar iri spor geçmişim var gibi gözüküyor ama yok Koşu bandı ve şınav olayını benden önceki çocuğa yaptırıyordu bana yaptirmadi tuhaf bir şekilde. Yarın akşam gideceğim salona bu yazdıklarınızı aynen okuyacağım ona ☺️☺️🙏🙏 zaman ayırıp yazdığınız icin bu saatte çok teşekkür ederim hocam çok sağolun