Yav adamlar burayı dertlerini dökebilecek son yer olarak görüyor… belki bir nebze olsun içleri rahatlar da, iyi insanlar var bana sahip çıkıyorlar deyip vazgeçer. R10 da buna yasak korsa kim nerde nasıl ikna edecek yaşama ? Gençlerimiz ne yokluk gördü ne ana baba öğretmen disiplini gördü, ben ilkokulda sakız çiğnedim diye dayak yedim misket oynadım diye dayak yedim çimenleri tepeledim diye babama şikayet edildim, hoca yok günümüzde ödev yapmıyorsun diye defterlerimi okulun penceresinden attı, bunları ben dahil diğer arkadaşlarıma da yapıyorlardı. Anamız bize günlük 50 kuruş verirdi onu la meyvesuyu poğaça alırdık internet kafede abilerin yanına oturur akşama kadar oynadıkları oyunları izler eve gidince de uyuya kalana dek oyunları biz oynuyormuşçasına hayal ederek uyurduk. Fakirliği gördük acıyı gördük dayağı zorbalığı gördük, 8. Sınıftayken babamı kanserden kaybettim adamın ölüsünün ayaklarını bana yıkattılar 13 yaşımdaydım. Şimdiki gençler iki azar işitince hemen intihar, iki dayak yeyince intihar, iki borç edince kum@r da kaybedince intihar, dol@ndırılunca intihar. E onlar da napsın dertlerimi buraya yazıyorlar, bizler de onlara sahip çıkalım, bu vatanın evlatlarının boynu bükük kalmasın. Zaten maneviyatları çökmüş durumda bir kısmının. Bir kısmı ailesi tarafından para odaklı yetiştirilmiş. Üzücü bir durum elbette burası bulunan herkesin zoruna gidiyor bu intihar mektuplarını okumak. Ama yılmadan bıkmadan bu çocuklarımıza sahip çıkalım dostlar