@neraxpert; Ben o öğretmenleri hep eleştiriyorum zaten sen de olayı çözmüşsün haklısın. Şimdi teorik eğitimin dışında doğru dürüst ne kadar uygulamalı eğitim veriliyor yüzde 1 bile yok. Tıp var bildiğim kadarıyla bir de yazılım bölümleri diğerleri oku ezberle geç herkesin öğrenme şekli bir değil buna çare olarak adam matematik yapamıyorsa ayır onu ona sözel şeyler öğret matematik sorma sınavda (üniversite) onun psikolojisi alt üst oluyor sınavda adam diğer sözel dersleri de yapamıyor ondan dolayı da düşük alıyor yoksa. 4 işlemi öğret bir dene uygulamalı eğitim olarak bak bakalım yapabiliyor mu yapamıyor mu 20 yaşında olmaz bu işler ilkokul da başlayacaksın vereceksin eline dokunacak çocuk makinelere acaba bunu ben de yapabilir miyim diye aklından geçirsin. Ezberle geç neye yarıyor. Demagoji değil bunlar bu arada çoğu ders gereksiz daha doğrusu çağa uygun değil. Herşey kodlama artık ilkokulda o adama baslatacaksin kodlamayi anlatmaya yeteneği olmayan kişi de donanimci olur. Slikon vadisinde bir sürü donanimci da mevcut.