Admin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde farkındayız fazlasıyla suistimal ediliyor. Bazı kullanıcılar inat uğruna, sırf tehdit unsuru olarak ticaret puanını kullanabiliyor. Geçen gün "üşengeç" yazıp itrader veren bir kullanıcı gördük.
Bununla alakalı kısa süre sonra bir konu açacağız ve haksız/hatalı/kasıtlı verilen - itraderlar ortada ciddi mağduriyet yoksa yada giderildiyse yeniden değerlendirilecek.
yeri burası değil; yeni konu açacağız demişsiniz ama bir önceki yazdığım mesajla da alakalı olduğundan yazmak istedim.

-itradeler; mağduriyet giderildiyse yeniden değerlendirilecek derken doğru anladıysam; mağduriyet giderildiyse -trade kaldırılacak diye anlıyorum. Bu ticaret Puanı sistemi alışverişten memnuniyeti temsil ediyor ise bu olmaması gereken bir şey.
-trade =Şikayet var katagorisi ise; o zaman bu olabilir diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?

Mağduriyet giderilince -tradenin kalkması benimde işime gelecek bir sistem. Ancak doğru olduğunu düşünmüyorum. 12 Yıl önce geri ödemeyi birkaç gün geciktirdim diye 100 küsür ticaretim arasında 1 tane olumsuz puanım var. Geri ödemeyi de gecikmeli olarak da olsa yaptım. Yeni sisteme geçilirse muhtemelen kaldırılacak bir trade bu. Ancak ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum.