Merhabalar Değerli R10 Üyeleri,
1 Şubat itibariyle forum profilimizde köklü bir yeniliğe gittik ve bunun vesilesiyle sizler için bir çekiliş düzenlemek istedik.

Açıkçası sizlere bir soru-cevap tarzında konu açtım, ödül konusunda olan kararsızlığımız dolayısıyla fakat herhangi bir dönüş gelmediği için biz de hizmetlerimizden sunmak istedik.Çekilişler tutulursa devamlı olarak ödül ve kazanan sayısını artırarak sizlere Vucatron® kalitesini deneyimleme fırsatı sunmak istiyoruz 🚀

Katılımcılar (Hizmet Konumuz Aktif Olduğunda Tüm Hizmetlerimizde Geçerli %50'ye Varan İndirim Hakkınız Mevcuttur.)

Kazanan Katılımcı
@Rainwax;

Yedekler
@Lifent;
@ademakcan;
@mGunes;

Çekiliş Sonuçları (URL)

Çekiliş Detayları Aşağıda Belirtilmiştir

Çekiliş Ödülü : 1 Kişiye Anahtar Teslim Web Sitesi (Alan Adı + Hosting + Web Yazılım)

Çekiliş Koşulları : Aşağıdaki örnekte belirttiğim gibi yoruma katılıyorum yazıp faydalanmasını istediğiniz bir arkadaşınızı etiketlemeniz gerekmekte.

Alıntı
“Katılıyorum @Vucatron;”

Çekiliş Başlangıç Tarihi : 04.02.2022 - 12.00

Çekiliş Son Katılım Tarihi : 08.02.2022 - 23.59
Çekiliş Sonuç Tarihi : 11.02.2022 - 20.00

————————————————

+ Ödül teslimi, çekiliş talihlisi ile iletişime geçildikten en geç 3 (üç) gün içinde süreç başlatılacaktır.

+ Çekilişe katılım sağlayan bütün üyelerimiz forum içerisinde (şu an hazırlanıyor) hizmet konumuz yayınladıktan sonra 2 (iki) hafta boyunca %10 ile %50 arasında indirim hakkına sahiptir. (Detaylı bilgi alınız.)

+ Çekiliş ödülüne dahil olan hizmetler Vucatron® tarafından sağlanacak olup, talihli tarafından firma/sağlayıcı seçimi yapılmayacaktır.

+ Ödül kapsamında ki hiçbir ürün/hizmet illegal, w*rez vb. tehdit unsuru barındırmamaktadır.

+ Alan adı ödülü kapsamında seçilecek alan adı (.com - .net hizmetini kapsamaktadır.)

BOL ŞANS 💎