bu foruma siyaset için mi geldin? webmaster konuları ile başladığına göre bunun için geldin. bu alanda faydalı olmaya ne dersin? bu alanda aktif olmaya? ayrıca teknik olarak sana yanıt verebiliyorum. bu özelliğim kısıtlanmamış. yani bundaki sorun ne? istediğim yanıtı verebiliyorum. hakaret yok, aşağılama yok. sadece soru soruyorum. neden bu tür konuları açıyorsun? art arda? neden?
İnsanların fikir telakki etmesine engel oluyorsun çünkü hiçbir görüşün, fikrin yok. Yalnızca kol çıkarmaya yarıyorsun ve kültürel olarak üst düzey insanların burada yazdıklarının okunmasına mani oluyorsun.
Bak şahane insanlar ne kadar güzel savlar ortaya atıyorlar. Sen ise kültürel yetersizliğinden dolayı her konuma gelip report yapıyorsun. İnsanlar diyor ki içinden "yahu bunun konuşacak bir şeyi yok mu, iki kelime etmeyi bilmiyor mu?"
Bence kendini kültürel olarak sana daha yakın seviyedeki konulara endeksle. Burada yazan değerli insanların fikirlerinin okunmasına engel olma. Kendini küçük düşürüyorsun çünkü ve ben buna üzülüyorum.