Galiba 2020 yılındaydı. Forumdan numaramı alan biri (ki kim olduğunu bilmiyorum) whatsapp üstünden bana ulaştı. YKS sınavının son günü olduğunu ve para yatıramadığından bahsetti. Saat gece 11 gibi bir şey, ben çocuğu tanımam, R10 üyeliği yokmuş falan. Yanlış olmasın telefon numarası da yabancıydı. 1 saat içinde parayı yatırmazsa sınava giremeyecek. Malum ülkede YKS sınavı hayat belirleyici ve istediği para çoğu kişiyi öldürmez. Tanımadan etmeden o gün 130 lira para gönderdim. Harcını yatırmış sınava girmiş ama o gün, bu gün ben çocuğu unuttum gitti. Para için zaten bir beklentim yok.

Neyse aradan resmen 2 yıl geçmiş, özelden biri bana ulaştı. Bu çocuk beni unutmamış, artık numaram da gizli olunca forumdan biri aracılığıyla yine numaramı aldı. 2020'de o parayı yollarken borç olarak aldığını kesin geri ödeyeceğini söylemişti. Nitekim öyle de yaptı sınava girmiş, üniversiteyi kazanmış hatta şu an biyoteknoloji 2. sınıf öğrencisiymiş.

İyiliği unuttum ama iyilik beni unutmamış. O geleceğini düzeltti, benden borç aldığı parayı bana geri ödedi. O para bugün başka faydalı iş için yine dolaşıma girdi. Kaybetmekten korkmadığınız paraları verin, size geri dönmesini beklemeden verin, bir gün gerçekten size dönebiliyor.

Ne bileyim sizinle paylaşmak istedim.