Merhaba,
Mesajımızı yazarken özellikle belirtmiştim Proxy lisanslarla ilgili değil yazdığım. Size elbette proxy lisansta olsa garanti ediliyorsa buna bir şey diyemem çalışmasını istemek hakkınız.
Benim bahsettiğim konu tamamen size o mesajı atan ve fiziksel sunucuda olan kısımdır.
Ben kimseyi savunmuyorum
Size vaad edilenle uygulanan arasında fark varsa en doğal hakkınız talebinizin yerine getirilmesi.
Yazdıklarım ise bu konudan bağımsız " İADE " durumları ve " Size mesaj atan " şahısla alakalıdır.
Sizin emeğinizin karşılığı yokta demedim
Biz sadece müşterimizi değil sizi de düşündüğümüz için sizi olay çıksın diye yanlış yönlendirenlere inanmayın diye bilgilendirdim aslında.
buyukweb adlı arkadaşımızın da dediği gibi raid kart ile alakalı bir yazma okuma durumu mevcut.
Firma ile iyileştirme olarak görüşebilirsiniz.
Not : Firma haklı, siz haksızsınız vb. bir durumla ilgili bilgi paylaşmadım kesinlikle. Sadece bu tarz hizmetlerde hiç bir şekilde iade alınamayacağını sadece problem, ayıplı hizmet olduğunda iade sağlanabileceğini açıkladım size.
Firma ile aranızda geçenlere lafım yok kesinlikle.
Teşekkürler açıkmanız için kendisine sordum zaten?
Kendisi bile sunucunun maksimum disk hızından habersiz.
Aylık 1200 sanırım ödediğim bir makineden performans beklemem ve alamam sorun zaten.
İlginiz için teşekkürler.