Her köşe başında görebileceğiniz Güzellik Merkezlerinde sildirmeyin. Belli şartları taşıyan yerleri tercih edin, yani kanunen olması gereken şeyler. Nedir bunlar.
Clinic olması gerekiyor yani Poliklinik Ruhsatı olması gerekiyor. Duvarda Ruhsatı ve çalışan Doktorların Tıp Fakültesi diploması asılı olması gerekiyor.
Kullandıkları makinelerin marka ve modelleri her ne ise bunu web sitelerinde de belirtmeleri gerekiyor. Bilgilendirme sayfalarında olması gerekenler, randevu öncesi bilgi vs. sayfalarından inceleyebilirsiniz.
Çeşitli devlet hastaneleri ve Üniversite hastanelerinde çok uygun fiyata yaptırabileceğinizi düşünüyorum. Randeiraz sorun ovu bulabilmek blabilir. sonrasında acısına katlanmak kısmı başlıyor ki acısız dövme silen bir yöntem yok. En iyisi çeşitli kanserojen maddeler ile ile bir araya gelebilen dövme boyasına bulaşmamak dövme yaptırmamak. Kemal Atatürk dövmesi ise yapılabilir mahsuru yoktur.
Bizzat yaşadım sıkıntısını, mümkünse sildirmemeni öneririm. Esmersen özellikle sildirmemeni öneririm hocam. Sildireceksen de doktor kontrolünde falan olması lazım, keloid oluşumu olabilir.
yanıtlarınız için öncelikle teşekkür ederim.@dogaleczane hocamın dediği gibi bir klinik buldum prof. doktorları da mevcut bu gün arayıp daha detaylı konuşacağım ben askeri personel olmak için sildireceğim @
socialize hocam siz dogal eczane hocam dediği şartları taşıyan bir kliniktemi yaptınız işlemi yoksa sıradan bir yerde mi içime kuşku oturdu şu an.