Merhaba 1.Sınıf malzeme kullanırsanız Çamsan parke zemin, kütahya seramik, fıratpen pencere sistemi, alçıpan spot ters tavan, amerikan panel oda kapıları, duvar kağıdı, parlak mdf mutfak ve banyo dolapları, asonsör sistemi, profil kör kasa ve alüminyum korkuluk sistemi + Çelik kapılar + Vitra tesisat ve musluk wc banyo sistemi + resmi evraklar ve belediye yapı ruhsatı alımı , yapı denetimi + proje çizimi + dış cephe izalosyon mantoloma şöve kaplama + 3 katlı binanın yıkımı exkavatör çalışması ve çıkan harfiyatı saha dışına nakliyesi + demir + çimento + işçilik vs derken minumum 1,500.000 tl - 2,000,000 tl arası maliyeti olur.. 2. Veya 3. Sınıf malzemeye kaçarsanız maliyet düşer biraz daha..

Hesapladığım fiyat bulunduğunuz il ve ilçeye göre değişebilir. Ben Diyarbakır için hesapladım üç aşağı beş yukarı yakın fiyatlardır.. İşten anlamanız ve işi bilmenizde önemlidir işten anlamayan biri bu işe girerse maliyeti çok daha fazla olacaktır.

Ayrıca ben nakit olarak hesapladım normalde inşaat bina yapılarında resmi giderler hariç pek nakit ödeme yapılmaz kat karşılığı veya daire karşılığı götürü taşerona verilir…

@HalilBatuhan; Teşekkür ederim