İade yapacağımızı belirttik. Konuşmalarımız sürerken şikayet konusu açıp negatif ticaret puanı veren
@SatanHosting; adlı arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Benden geri dönüş gelmeden şikayet eden sevgili
@SatanHosting; adlı arkadaşa tekrar teşekkürler. Piyasada umarım sizin gibi anlayışsız firmalar olmaz. Zor durumda olduğumu iadeyi ayın 25inde yapacağımı belirttiğim halde benim ilgilendirmez gibi şeyler söylemeleri gerçekten insalığa sığacak bir şey değildir. Para pul bunlar geçici şeyler vermeyeceğim desem bir nebze haklısınız. Geri ödeyeceğim dememe rağmen bu yollarını izlemeniz gerçeketen şaşırtıcı.
Aslında sizin bu tutumunuz firmanızın da nasıl bir firma olduğunu göstermektedir. Umarım kendini davranışlarınıza bakarsınız ve biraz düşünürsünüz.
@SrkN; İadeyi nasipse 25inde yapacağım. Konuyu okuyan arkadaşlar da eminim bana hak verecektir. Kargoda oluşan hatalar yüzünden ben sorumlu tutuluyorum ve iade talep ediliyor tamir ettirelim diyorum ben karşılayayım diyorum yine yaranamıyorum. Negatif ticaret puanı, şikayet konusu gerçekten karakterinizi ortaya koyuyorsunuz. Tekrar belirtiyorum bunlar geçici lütfen önce karşı tarafıda biraz düşünelim. Elimde para yok 25inde ödemenizi yapacağım.
Umarım söylediğim şeyleri anlarsınız fakat siz anladığınız iş işten geçmiş olacak.
O kızakları güzelce çıkarıp sarsaydınız,
O kulakçıkları güzelce çıkarıp sarsaydınız,
Sunucuyu güzelce pat pata sarıp straforlar ile bir kolide kutulasaydınız ne iyi olurdu. Ne siz ne karşı taraf bu duruma düşmezdiniz.
Sunucu alım satımında kargolar ile çok sorun yaşadığımız için; özel aracımız ile 1000 km de olsa götürüp teslim ediyoruz.