Kişinin rızası olmadan bedenine dokunmak ne kadar büyük kötülük ( Resmen Tecavüz ) . İnsanlar işsizlikten korktuğu ve ekonomik sıkıntılar olduğu için işverenin böyle absürt angarya işlerine mecbur kalıyor. Neyse çok konuşmak istemiyorum.
+++++
onu saglık bakanlıgı evrak istiyo sgk calışanlı tum iş yerlerinden devlet istediği şey
Şuanda 3. aşı için bir zorunluluk yok diye biliyorum yanılıyor muyum?
gıda üretim va satışında bu tür zorlamalar normal. ayrıca olmalısınız da. önemli olan sizin kendinizi korumanız değil çalıştığınız şirketin müşterilerini korumasıdır. Firmanız çok haklı.
Öncelikle müşterilerimizin sağlığı için inanın bireysel olarak bütün ekip elinden geleni zaten yapıyor, inanın çoğu müşteri kendi sağlığını ve bizim sağlığımızı düşünmüyor maskesini çenede, hapşuruyorken maskesini açacak şekilde mağazada geziyor. Şirket müşteri sağlığını düşündüğü kadar çalışan sağlığını da düşünmek zorunda diye düşünüyorum. Şirket için sağlık ön planda olsaydı mağaza girişinde ateş - hes kodu sorgulaması yapıyor olacaktı ki bahsettiğim mağaza 3000 m2 satış alanına sahip burada şirketin sadece çalışanlarına bu durumu dayatıp zorla aşı yaptırması kabul edilebilir bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Şirketin boşverin, kendi sağlığınız için aşınızı olmanızı tavsiye ederim. Aşıya karşı çıkan bir çok insan hayatını kaybetti, sağlıcakla kalın.
Aşıya karşı çıkmak değil mesele tabi ki isteyen herkes aşı olsun, ki ben de zaten 2 doz aşımı oldum ve artık daha fazla aşı olmak istemiyorum. genelde ilaç kullanımı da yapmıyorum güvenmediğim için değil yanlış anlamayın. Benim tercihim bu şekilde zorunlu durumlar haricinde hastaneye bile gitmiyorum
hocam 2 tane olmuşsunuz zaten ! çok mu dert gidin vurdurun. sıkıntıya girmeye değer mi
Tabi ki sıkıntıya girmeye değer, bu aşı karşılığında üretici firma, devletler bir şey olursa sorumluluk almıyorum diye kağıt imzalatıyor ama siz aşı olmadığınız zaman sorumsuz oluyorsunuz. Ben henüz 2. doz aşımı 2 ay önce olmuşken yeniden aşı olmayı düşünmüyorum sadece.