Normalde bu tarzda açılan konular ters teper Çünkü biz genelde tebrik etmeyi, teşekkür etmeyi değil maalesef eleştirmeyi, linç etmeyi daha çok seven insanlarız.

İlk defa güzel yorumların hepsinin bir arada olduğu olumlu bir konu gördüm ve mutlu oldum diyebilirim.

Böyle konuları aslında sevmiyorum. Çünkü bir markadan daha fazla sahibinin ya da yöneticisinin isminin ön plana çıkması bazı kişilerde antipati oluşturabiliyor hatta bu gibi sebeplerle kendi kullanıcı adımı dahi değiştirdim. Fakat yorum yapan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum..

Bugüne kadar öncelik gençler olmak üzere on binlerce insanın hayatına dokunabilmeyi başardık. Daha fazla insanın hayatına dokunabilmek ve daha faydalı olabilmek için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bundan sonra daha fazlasını yapabilmek için çalışmaya aynı şekilde devam edeceğiz. Hatalı olduğumuz konularda bize ulaşmaktan çekinmeyin, tekrar hepinize teşekkür ediyorum.