Hocam Allah göstermesin ama inanın dünya sandığınız gibi bir yer değil toplum baskılarıyla sistemin dışına çıkamayan insanlarız bu dünyada neler olup bitiyor öğrenseniz inanın varlığınızı benliğinizi kaybedersiniz tarih kitaplarını iyice okuyun şahmeran olayları ve daha bir çok olay bunların hepsinin hurafe ve kulaktan dolma bilgiler olduğuna ben şahsen inanmıyorum 3 harfli hikayelerini detaylı şekilde okuyun 10 larca 100 lerce olay dinleyin gidin köylere rica edin anlatsınlar , bundan yıllar önce arabaların ve teknolojinin olmadığı dönemde Urfada ki adamın bahsettiği 3 haflide aynı Edirnede ki kişinin bahsettiği de Edirneden Urfaya kim gitmişte 3 harflinin görünüşünü yapısını akla sokmuş insanlar gerçekten yaşıyor böyle olaylar ve hepsinin anlattığı olayda gördüğü şeyler neredeyse birbirine çok benzer. Tesadüf olamaz
Dün gece DUNE filmini yatakta tabletten izledim uyuyakaldım, gece abuk subuk kabuslar rüyalar gördüm.
Beynini neyle beslersen onu alırsın.
Kafayı cinle şeytanla bozarsan evde rüzgardan çarpan kapıları cinler şeytanlar çarpıyor diye düşünürsün.
Beyninizi özgür bıraktığınızda hayatın çok daha güzel olduğunu göreceksiniz.
Yani artık beynin bir takım enerji ürettiği kesinleşti. Kafatasına yerleştirilen cihazlarla protezler sadece düşünceyle kontrol ediliyor artık.
Yani aynı şekilde bazı beyinler belki enerji dalgalarından etkilenebilir. Bilimsel olarak olaya yaklaşırsak evet bu dalgalar da anksiyete bozukluğu veya birtakım psikolojik rahatsızlıklar yapabilir.
Nasıl ki gözle göremediğimiz virüs bizi hasta edip yoğun bakıma düşürüyorsa, bazı virüsler de halüsünasyon gösterebilir.