Arkadaşlar sürçü lisan yaptıysam Affola, Alel acele yazıyorum kusura bakmayın uydurma değildir gerçektir. Inanıp inanamak size kalmış .
2015 yıllarında yaşadığım bir anıyı paylaşayım size, soğuk bir kış gecesi arkadaşımın evinden ayrılıyorum. Saat 12 gibi, arkadaşım apartmanın 2.katında oturuyor, sigara içiyor balkonda "Kardeşim orası kapall eski evlerin ordan git" diyor bana, "Yok kardeşim burası iyidir buradan giderim diyorum" çocuk bozuluyor ."Lan ordan gitsene falan ısrar ediyor tabi" ben bunu dinlemiyorum ,yoluma devam ediyorum. Birkaç dakika sonra elektrikler kesiliyor tüm ilçede kış tabi kesilir dedim bende cep telefonumun flashı ile yola koyuldum.
O anda cöp konteynırının yanında iki kırmızı göz bana bakıyor, siyah bir kediydi. Cins sins sesler çıkartıp duruyordu, ben dinlemedim yoluma devam edeyim derken kedi bana o anda saldırdı bende elime bir taş geçirdim kediye fırlatmamla taş kediyi yok etti sanki yere düştüm sendelendim .O anda kafam zehir zembelek oldu kalksan kalkamıyorsun o derece kötü oldum neyse 10 dakika içinde kendime gelebildim eve kendimi zar zor attım o gece sabaha kadar kabuslar görülmeyecek rüyalar karabasan hayat kalitemin içine etti, arkadaşla görüştüm ertesi gün "Bana niye eski evlerin ordan git diye ısrar ettin" falan diye sorunca "Ne diyorsun kanka ne evi ne eskisi falan?" sordu "Dalga mı geçiyorsun ben aşağı inince balkona geçip sigara içmedin mi sen?" dedim "Yok oğlum ne sigarası gece o soğuğa balkona mı çıkılır" falan deyince üstelemedim, ters birşeyler gittiğine emindim.
Bi anda moralim bozuluyordu inançlı bir insanım "Ezandan" nefret etmeye başladım "Allah" kelimesini duydukca deliriyor gibiydim o aralar islamdan baya uzaklaştım cumalara bile gidemedim nefret ettim sanki herşeyden insanlara sebebsiz yere bagırıp cağırırdım hayvanları seven bir insandım hiçbir köpeği kediyi gözüme göstermemeye başladım beni bir okuyun nazarım var nefes alamıyorum dedikçe okuyan insanların gözünden yaşlar şırıl şırıl aktı esneye esneye bi hal oldular iyice bu yaklaşık 2 ay falan sürdü çekilecek dert değil fakat ne varsa göze alıp bir hocaya uğradığımda sen nasıl bir yerden geçtinde böyle bir belayı yüklendin falan diye sordu anlattım böyle hikayeyi adam sana 3lüler musallat olmuş birşekilde seni kurtacağız dedi tabi ki youtube daki paylaşılan şeyler gibi saçma sapan şeyler olmadı okunduk yazıldık yazılanı suya koyup içildik birkaç ay içinde bu musallat beni bıraktı lakin sonra ankisiyete bozukluğu okp ve panik bozukluk hipokondri gibi dertler başladı çok şükür Rabbime şuanda iyiyim inancımda sağlığımda yerinde iyi geceler.
selamlar hocaya ulaşabilme şansımız var mı?