İlk mesajımızdan bu yana size saygı ve halen çözüm odaklı yaklaşıyorduk fakat siz daha bizden hizmet almadan bizlerin ürününü denemeden firmamız hakkında "YALANLA DOLANLA İŞ ÇEVİREN KİŞİ" diyemezsiniz.
Sizin tamamen amacınız firma lekelemektir çözüm aramak veya hizmet almak değildir.
@SrkN; müşterinin bizde herhangi bir hizmeti bulunmuyor ve müşteriden herhangi bir ödeme asla alınmamıştır. İlk mesajımızdan beri çözüm odaklı yaklaşıyoruz fakat firmamız hakkında "YALANLA DOLANLA İŞ ÇEVİREN KİŞİ" tabirini hizmet almadan asla ve asla diyemez çünkü mağduriyet yaşatmadık firmamız hakkında söylenen bu kelimeden dolayı gerekli cezai yaptırımın uygulanmasını talep ediyoruz.
Çözüm odaklı olmak istedikçe arkadaş bizleri biraz daha devam ederse ******** niteliğine koyacak herhangi bir ödeme yapmadan R10'u bir destek veya farklı bir kategori olarak görüyor. Gerekli konunun incelenip gerekli cezai işlemlerin yapılıp konunun silinmesini talep ediyoruz teşekkürler.

KarelServis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ElinSoft Belliki sende aynı zihniyette satıcılar dansın rızkın kesilsin istemiyorsan işini düzgün yaparsın. Takmışsınız satın alıp almadığıma , tek sorun parayı ödeyip yada parayı ödemeyip mağdur olmak mı ?
Burada anlatmak istediğim olay çok net, mal ürün var yada yok yoksa yok dersin 14 gün boyunca olayıp bizi sa... yerine koyması. Adam akıllı dese kardeşim bu paket şu tarihe kadar satışa kapalıdır. Eyvallah der bakarız yolumuza sırf meraktan bakalım daha ne kadar oyalayacak diye 14 gün boyunca her yazdığında mesaj attım en son baktım ki ne adam akıllı cevap var, nede hizmet geldim buraya konu açtım. Para kazanmak dürüst iş yapmak istiyorsan dürüst olacaksın, yok dürüst olmayacaksan da biri bir yere konu açtığında gocunmayacak sın. İşinize gelmediğinde bahane üretmekte üstünüze yok o kadar insan var hosting deyip geçtiğiniz durumdan veri kaybı yaşayan bu tarz durumları genelde böyle yalanla dolanla iş çeviren kişilerden çıkıyor bunları bilip söylemek bizim en doğal hakkımız.