Merhaba arkadaşlar, ülkemizde bildiğiniz üzere üç kağıtçılık olayları bir hayli arttı, çok zor durumdayım, paramı kaybettim, intihar edeceğim vs. tarzı konularla insanların duygularını suistimal ederek, yalan atarak para koparmaya çalışan insanlar olabilir, dikkatli olun, zor durumda olduğuna kesinlikle inandığınız insanlara yardım etmenizi tavsiye ediyorum, her zor durumdayım konularının altındaki cevaplar konuyu açan kişiye para vermeye çalışan insanlarla dolu, biz de daha geçen hafta dalgınlıkla dolandırıldık, umarım siz dolandırılmazsınız, lütfen dikkatli olun. d.olandırıcılık yöntemleri şekil değiştiriyor, umarım foruma üye olmak daha da zorlaşır, hayırlı forumlar.
katılıyorum ve ekliyorum bizim zamanımızda foruma üyelikler tavsiyeyle oluyordu herşey ekstra değerliydi şu an değersiz demiyorum elbette yanlış anlaşılmasın ama davetiye mektubu muhabbeti yüzünden devat edende edeceği kişiden mesul olduğu için ortam sanki daha bi farklıydı. en azında dolandırılma konularını çok konuşmuyorduk. zor durumda olan devlete başvursun biz devletten büyük değiliz.