Konunuzu okumadım ancak kendi şahsi düşüncemi yazayım.
console hesabı açtınız ya da aldınız.
Hesap sizden veya müşteri kaynaklı kapatıldı,
Uygulama askıya alındı.
Müşteri iade istedi.
Buraya kadar sorun ve mağduriyet var.
Bu konuyu açmak yerine müşterinize “kapatılan hesap ve mağduriyet için özür dileriz. Hizmet kalitemiz gereği mağduriyetinizi gidermek adına iadenizi hemen geçiyorum”
diyip iade etseydiniz ve sonra “bizim için müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet önceliğimizdir” diyip başka konu açsaydınız zararınız olan 125 TL ye çok iyi reklam ve pr çalışması yapmış olurdunuz.
Not: 35 TL’ye sattığım eski tarihli hesaptan, bir konuya mail uzantısı eklemedim diye mahçup olup 20 TL ye bıraktım (müşteri Hotmail istemiş ben uzantı yazmamışım, müşteri 25 e alırım dedi ben 20 ye indirip 15tl iade yaptım)
Geniş düşünmek lazım. Belki siz haklısınızdır bilemiyorum ama herkes ucuz reklam nasıl çıkabilirim diye arıyor. Bundan ucuzu var mı?
Hayır hocam console hesabını biz açmadım veya almadık
Kendi hesabı kendine ait olan bir uygulama yüzünden kapatılmış.
Bizde bizden aldığı uygulamayı hazır hale getirirken 125 TL masraf yaptık.
Bu aşamadan sonra iade istiyor.
Anladım, öneriyi şu şekilde revize edeyim.
“Uygulamanızın askıya alınmasına ve hesabınızın kapatılmasına çok üzüldüm. Yaşamış olduğunuz üzüntü ve masraflarınızı biraz olsun hafifletmek adına bize yapmış olduğunuz ödemeyi iade etmek isterim. Her müşterimiz bizim için değerlidir. Geçmiş olsun.”
Bir paragraf sizi fakir etmez sadece 125 TL zarar edersiniz, ancak iyi bir müşteri ve sizi önerecek ve reklamınızı bedava yapacak bir insan kazanmış olursunuz.
Her ikinize de geçmiş olsun.