Hocam dediğiniz sitelerde ki makaleler maalesef ki iş görmez. Alan kişinin sitesine o makalelerden hiçbir hayır gelmez. O sitelerden makale alan kişiler zaten bir süreden sonra buraya dönecektir. 100 kelime 1,5-2 TLye siz de makele yazmayın. Bilgisayar başında saatlerimiz gidiyor. Bir makale kaç saatimizi alıyor. Sizin içerikleriniz kaliteli olsun elbet talep olur
Değerli hocam forum dışına iş yapmıyorum. Keza 2 TL'de verdiğim emeğe asla ama asla değmez. Haklısınız genellikle kalitesiz oluyor. Doğru demişler, ucuz etin yahnisi yenilmez
Merak etmeyin hocam; o sitelerden 1-2 liraya alınan makalelerin genel olarak halini gördükten sonra bir daha almaz ve yazdırmazlar
Ben de öyle umuyorum hocam. Forumda siz ve ben kazanırım, ancak yeni başlayanlar kazanamaz. Ben bunu istemiyorum. Ben kazanıyorsam forumdan başkaları da kazanacaklar. Yoksa içerik yazarlığı tekelleşmeye başlar, birkaç yazarın güdümüne girer.
Çok doğru bir noktaya değinilmiş. Ancak şunu da belirtmek istiyorum. Dışarıda çok uygun fiyatlı olan makale satış sitelerindeki içeriklerin kalitesi de ortada. Kendi adıma ve burada makale satışı yapan bazı arkadaşlardan da gördüğüm üzere burada hazırlanan ve müşteri memnuniyetine öncelik verilen içerikler orada satılanlardan kat kat daha iyi. Bir dönem o platformlardan birkaçına makale satın almak amacı ile üye oldum ama kesinlikle verimli değil. Herkesin değil bilenin yapması gereken bir iş bu. Ayrıca yazım dili vs. de çok önemli. Sözün özü dışarıdan ucuz fiyatlı alınan makaleler uzun vadede başarıyı düşüreceğinden bu işi bilenlerin pek başvuracağı bir kanal olduğunu sanmıyorum. Makale fiyatlarındaki artışı alıcıları da zorlamayacak şekilde olması koşulu ile bende destekliyorum.
Haklısınız hocam. Alıp da pişman olan tanıdıklarım var.
R10 dışından alıyorum makalelerimi ve memnunum fiyat performans açısından da kaliteliler dediğinize katılıyorum. Hayırlı olsun diyelim biz yine de.
Hayırlı olsun değerli hocam.