Merhaba,
Belirtildiği gibi barındırma hizmeti iade şartlarındaki fiziksel sunucu ibaresi dahilinde iade için uygun değildir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Sizin bütçe planınız ve sunucunuz için düzeniniz konuya bir sebep değildir. Ücretlerde değişiklik yapma hakkımız bulunuyor. Gayet tabii enerji bedelini kullanıcılara yansıtmak durumundayız.
Bu farklı firmanın iade sözleşmesi fiziksel sunucu ve sunucu barındırma hizmetlerinin arasında fark var. Co-location olarak belirttilmesi gerekiyor iade sözleşmenizde sizin fiziksel sunucu ibare dahilinde dediğiniz hizmet dedicadet sunucu olarak algılanıyor. R10 forumundaki bir kullanıcıya fiziksel sunucu dediğinizde size ilk diyeceği kelime dedicadet sunucu olur sunucu barındırma size kimse demez.
Benim bütçe sebebim zaten konuya bir sebeb değil benim bütçemi aşacağını size belirttim ve farklı bir firma ile çalışacağımı size zaten belirttim watsapp konuşmamızda var bu durumdan ötürü kalan süremi iade istedim sizden bu hizmet lisans hizmeti gibi değil zaten kullandıkca öde mantıgıyla radore firmasıyla calısıyorsunuz benim hizmetimi iptal edip iade etmenizde bir zarar kaybı göremiyorum ben. Problem yok beni 300 tl batırmaz ama sizin firma isminizi ömür boyu lekeler.