BarisSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam genelleme yapmasak? Forumda işini düzgün yapan ve verdiği süreden önce işi teslim eden yazılımcılar mevcut. Şahsen iş aldığım dönemlerde 1 gün dahi geciktirme yapmadım. Genelde süreyi fazla verir, erkenden teslim ederim. Elimde iş varsa da yeni iş almam. Örneğin elimde iş var. 2 aydır yeni iş almıyorum. Başkasına da yönlendiremiyorum maalesef (konu sahibinin yaşadığı durumun benzeri yaşanmaması adına). Herkes kendinden mesuldür fakat genelleme yaparak herkes böyledir demek de yanlış. Sizi anlıyorum, yaşadıklarınız sizi doğal olarak germiş.
Dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de ucuza iş yaptırma çabaları. Cümlenin içerisine çok basit konduğunda fiyatın düşeceği sanılıyor. Evet bazı işler basittir. Zaman almaz fakat her işe de çok basit demek 1000 liralık işe de çok basit 100 teklif etmek de yanlış.

Çok sevdiğim bir söz vardır:
Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

Bu arada konu sahibi arkadaşa da yaşadıklarından dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Güzel dileklerinizden dolayı teşekkür ederim. Genellemeden kasıt hizmet veren kişilerden aldığım olumsuzluk buraya yansıyor yani hocam iş verensin mesela adama para ödüyorsun 4 güne hazır diyor 4 gün sonra yazıyorsuun noldu diye kusura bakma bakamadım diyor.Parayı alıyor başlıyorum diyor tık yok.Giden zamanıma yanıyorum.