mryvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komik yorum yapmışsınız. Sizin kira geliriniz ek gelir, hatta ordan para gelmese bile belli ki umrunuzda olmaz.
Piyasa belli koşullar belli.
Madem bu kadar iyilik seversiniz bana 7,5tl 'den dolar satar mısınız. Baksana 2000liralık eve 1000 lira alıyormuşsunuz...

Konudaki olay bambaşka durum. Burada tutup kendi reklamınızı yapmanız abest olmuş.
Komik yorum mu Ben sana para vermek zorunda değilim güzel kardeşim. Ama sen kiracıdan yasalar dahilinde, izin verilen zam oranında kira almak zorundasın. Aynen reklamımı yapıyorum burada zaten isim soyisim belli ya, veya şirketim var reklam yapmak çok işime yarar(!) Konudaki olay bambaşka demişsin ben zaten fark ettiysen alıntı yaparak başkasına cevap verdim sen neden atladın?

Sen git alabiliyorsan yasaları çiğneyerek fazlasını al. Şuna bak yasalara göre kira almak, yasalar dahilinde hareket etmek bile suç olmuş. Kimin komik yorum yaptığı belli.

He unutmadan konuyu düzenleyerek şunu da yazayım. Ben iyilik yaptığımı iddia etmedim. Bu iyilik değil, kurallar böyle ben sadece kurallara uyuyorum. Sen bunu neden iyilik yapmak olarak görüyorsun onu da anlamadım.