SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ailenin tavri o yönde ise sinirlenmekte haklisiniz. gerçekten cocuklari kontrol edemiyor olabilirler ona yapacak birsey yok yukarıda uzun uzun ornek verdiğim olasi durumlardan dolayı cunku bazen gerçekten kontrol edilemiyor, fakat bu konuda en ufak mahcubiyet de duymuyorlarsa veya gayretleri yoksa o zaman anlayis da beklememeliler. cunku bazi seyler karislikli.

ben cok anlayis gosterdim zamaninda, kendi cocugumun verdigi rahatsizliktan mahcubiyet de duydum, yani iki durumda da hep empatiyle yaklastim ama ayni anlayisi da gordum cok şükür .

ama pişkinlik ve umursamazlik varsa ayri. ne bileyim bir aktivite gelsitirebilirler farkli etkinliklere yonlendirebilirler yaslari kac bilmiyorum bir kursa mursa gonderip enerji attirabilirler imkan dahilinde.

ben aileye kizdiginizi suan farkettim.
3-4 yaşlarındaysa kreşe falan gonderseler aslinda durulur o cocuklar. kreste inanilmsz huy suy degisiyor gerek diger çocuklarla bilgi ve huy alisverisi gerek ogretmen katkısıyla.

ya da acjk kapali park yok mu civarda. tum gun neden evde o çocuklar. pandemi de etkili tabi malesef pek cok cocuk eve kapandığı icin o da etkili oluyor bu tur olumsuzluklarda