Hocam ben çocuk ile ilgili demedim onu çocuğa ne denir ki . Mesela Kendileri ile kaç kez konuştum bak siz ne güzel kendini ifade edebiliyorsunuz.
İnan bunlarda gram gam yok . Sabah gece hiç fark etmiyor işin garip tarafı sanki öyle bir ifade varki suçlu biziz gibi hissediyoruz.
Kaç kez dedim çocuk bu ses yapar elbet yapsın. Ama sabah erkenden yaptırma bari gece 12 de yaptırma en azından.
İnan defalarca kez uyanıyorum sesten. Binada yalıtımda yok inan psikoloji kalmadı. Yoksa çocuklara falan bişey demiyorum ailenin umursamazlığı çileden çıkarıyor insan. Hele 2 erkek enerjisi bitmeyen yan yana gelince 5 6 yaşlarında inan düzenimiz bozuluyor.
Keşke herkes sizin gibi olsa
ailenin tavri o yönde ise sinirlenmekte haklisiniz. gerçekten cocuklari kontrol edemiyor olabilirler ona yapacak birsey yok yukarıda uzun uzun ornek verdiğim olasi durumlardan dolayı cunku bazen gerçekten kontrol edilemiyor, fakat bu konuda en ufak mahcubiyet de duymuyorlarsa veya gayretleri yoksa o zaman anlayis da beklememeliler. cunku bazi seyler karislikli.
ben cok anlayis gosterdim zamaninda, kendi cocugumun verdigi rahatsizliktan mahcubiyet de duydum, yani iki durumda da hep empatiyle yaklastim ama ayni anlayisi da gordum cok şükür .
ama pişkinlik ve umursamazlik varsa ayri. ne bileyim bir aktivite gelsitirebilirler farkli etkinliklere yonlendirebilirler yaslari kac bilmiyorum bir kursa mursa gonderip enerji attirabilirler imkan dahilinde.
ben aileye kizdiginizi suan farkettim.