Aliexpress'ten motorum için elcik ısıtma siparişi vermiştim. Ücretsiz kargo ve gümrük ücreti peşin ödeme yapmıştım. Dün evde değilken eve gelmiş kargom, evdekiler almış, akşam eve geldiğimde kargoyu açtığımda içinden 4 tane telefon kılıfı çıktı. İlk başta çinliler mi bizi dolandırdı diye düşünürken, kargonun arkasına baktığımda olayı anlamış oldum. Arka yüzünde çinde yapıştırdıkları alıcı-gönderen kısmı vardı, ön yüzünde ise benim adım yazan aras kargonun yapıştırdığı kağıt vardi. Arka yüzeyde başkasının adı soyadı telefonu ve adresi yazıyordu. O telefon numarasından bayana ulaştım ve onun kargosu bana gelmiş yani aras kargo, siparişleri karıştırmış, işin komik yani ise benim siparişim de o bayanda değil, ona da başka bir sipariş gitmiş. Yani ben istanbuldayım, teslimat adresi kocaeli yazan kargoyu bana teslim ediyorlar. Kargom nerede onu da bilmiyorlar. Şubeye gittim, sikayetvar da şikayet oluşturdum, çağrı merkezinden bildirim oluşturdum ama nafile. Şimdi bu saatten sonra nasıl bir yol izlemem gerekli, daha önce böyle bir şey yaşayan arkadaşlar var mı acaba ? Yardımcı olursanız çok makbule geçicek.