Senin istediğin Managed yani Yönetilen hizmet ama aksi belirtilmedikçe firmalar Türkiye'de Unmanaged yani Yönetilmeyen hizmetler sunar.
Senin mesuliyetinde kısacası olanlar, yönetimli-yönetimsiz hizmet tercihi de sana ait hangi firma aklına yatarsa
Sunucular özeldir network kaynaklı bir problem değilse ve ayrıca sunucu yönetim hizmeti almadıysan (sağlanmıyorsa ya da) bu işi sizin veya hizmet alacağınız birinin çözmesi gerekmektedir.
Esktra bir destek veya yönetim hizmeti almadıysan unmanaged olduğundan sunucu senin yönetimindedir. Sağlayıcı yalnızca sunucunun ve network'ün çalışır olduğundan sorumludur, o kadar.
Bizim Türk sağlayıcılarının çoğu belki tuhaflayacaksınız ama unmanaged olmasına rağmen gerek memnuniyet, gerek de iletişim anlamında biraz farklı olduklarından managed gibi destek vermekte. Vermeyenler de haksız sayılmaz diye düşünüyorum, zira bu dünyanın her yerinde ekstra ücretli bir hizmet.
Sunucu loglarını araştırdım inceledim ve şu hata kodundan kapandığını öğrendim;
70368744177664
Hata kodunuda araştırdığım zamanda ise kapanma sorunun donanımsal bir sorundan kapandığı öngörülüyor.
Yani bu durumda da yardımcı olması gerekmiyor mu şimdi ?