Sevgili
@Alihan61; konudaki herkes sana yardımcı olmak istemiş ancak sanırım yanlış anlamışsın. Web sitendeki hata bir çok sebepten ötürü olabilir. Örneğin bir javascript hatası ise web site adresini paylaşman durumunda bunu görüp nasıl çözeceğin ile ilgili yönlendirme alabilirdin.
@scout; bu sebeple web sitenin adresini istemiş. Yani sana inanıp inanmamak ile ilgisi yok. Aynı şekilde konu web sitenin php kodları ile ilgili de olabilir. Tüm kodunu paylaşmasan da sadece kullandığın yazılım ile ilgili bilgi verebilirdin. Örneğin X yazılımını kullanıyorum, wordpress kullanıyorum ya da joomla kullanıyorum gibi. Bu sebeple
@agg1401; sana kodları görseydik azıcık demiş. Yani kimsenin senin dosyalarına ya da FTP'ne erişmek gibi bir arzusu da yok.
Soruları sorarken biraz daha ayrıntı paylaşabilirsen, herkes sana yardımcı olmak için burada. Kimse sana yardım etmeden önce bir ücret de talep etmiyor, değerli vakitlerini ayırıp sana yardımcı olmak istiyorlar. Hiç kimseye vahiy de gelmiyor, senin sitenin altyapısı ile ilgili bir bilgi sahibi olmadan isterse nirvanaya ulaşmış usta olsun sana çözüm üretemez.
İleride soracağın sorularda bu yazdıklarımı dikkate alırsan sevinirim, iyi forumlar.
Güzel yorumun için teşekkür ederim.
Sorun çözüldü sorunun kaynağı yazılımda felan değil bizzat hosting'de çıktı bilgilendirme olarak bırakıyorum yorumu.