zxkcnvtbn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki üç gün önce bir arkadaşım bionluk'tan makale işi alıyor ve işi teslim ediyor ancak karşı taraf para iadesi talebinde bulunup, hakaret edip emek hırsızlığına kalkışınca olayı "çözüm merkezi"ne taşıyorlar. Bionluk tatlı bir dille işin tamamlandığını, alıcının işi onayladığını ve bu aşamada bir şey yapılamayacağını söylüyor. Alıcı kaç gündür sürekli taciz etmeye devam ediyor. Hatta sahte olduğu ap açık ortada başka bir hesaptan makale siparişi veriliyor. Sipariş teslim edilir edilmez, intihal var iletişimi kötü vb yorumlarla arkadaşıma karalama yapılıyor. Yazılan makalenin önceki olaydaki şahsın sitesinde yayınlandığı da görünüyor.

İlk hesaptan hala gece gündüz bionluk çözüm merkezinden arkadaşıma tacizde bulunuluyor. Arkadaşım kişiyi engellemesine rağmen bionluk sistemi gereği çözüm merkezinden mesaj gönderilebiliyor. Kaç gün oldu hala bir çözüme kavuşmadı, kişinin hesabı kapatılmadı. Yaptığı karalamalar geri alınmadı ve bionlukla iletişime geçmeye çalıştığımız her kanal kapanmış durumda.

Bu şekilde kullanıcılarını mağdur etmeye devam edecekler mi bilmiyorum. Bir akıl veren çıkar diye buraya yazıyorum, zira bir kaç gündür arkadaşımla birlikte "kafayı yemek" üzereyiz.
+2200 sipariş teslimim olan bir platform, en başından beri oradaydım. parayı buldular ve şımardılar. Ortalama 8 aydır uzağım ilgilenmiyorum. Yakın zamanda "GG" olacağını düşünüyorum