* Şikayetçi olduğum üye: @provider;
* Şikayetçi olma nedenim: Satın almış olduğum hizmeti kullanamadım
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/reseller-hosting...-hediyeli.html * Açıklama ve kanıtlarım: Merhabalar, 2017 yılında NettaCompany firmasından forum aracılığıyla reseller satın almıştım.2021 yılı içerisinde hizmetle alakalı kesintiler yaşamaya başladım.Eylül ayı gibi Provider ile NettaCompany'in tek bir çatı altında birleştiğini söyleyen bir mail aldım.Ekim ayına kadar çok fazla problem yaşamadım. 30 Kasımdan itibaren cpanel,webmail ve kontrol paneline erişimim yok! Bununla alakalı çok kez destek isteği açtım.Bunlara cevap beklerken firmanın sitesine de erişim gitti.Whatsapp destek numaralarından kendilerine düzenli olarak şikayetimi belirtmeme rağmen tek yaptıkları 'okundu' yani mavi tikti.Defalarca kez yazdım kayıtlar bende mevcut.Aramalarımı saymıyorum bile çünkü güya kurumsal hizmet veren bir firma ama ne zaman arasanız ulaşılamıyor. 30 Kasım tarihinden itibaren bir kez bile kendilerine ulaşamadım. Bu süreçte kullanmış olduğum reseller'a bağlı web sitelerime erişim ve mail erişimi hala yoktu.Kendi müşterilerimle sürekli sorunlar yaşadım. Firmaya bana cpanel bilgilerimi iletin taşıma işlemi yapacağım dediğimde yine görüldü yedim. Bana tüm sitelerimin yedeklerini iletin dediğimde yine görüldü yedim.Bu gibi firmalar bu platformda barınmamalı.Ticaret ahlakı olmayan kurumsallıktan tamamen uzak bir firma.Hiç kimse bu kadar uzun süre mağdur edip bilgi vermemezlik yapamaz.Bana sitelerimin ve maillerin tamamının yedeklerini iletmelerini veya Cpanel bilgilerimin tarafıma iletilmesini istiyorum. Çünkü benim bu bilgileri öğrenebileceğim,giriş yapabileceğim bir hizmetleri yok.Provider çatısı altında birleşmiş olan tüm üyeliklerin uzaklaştırılmasını talep ediyorum.Forum üzerinden de mesajlara cevap vermiyor.Moderatör arkadaşlar isterse kanıtları iletebilirim.