Sevgili arkadaşlar merhaba,
Yeni güncellemeyi yayınladım. Ekstra olarak gelen tüm soruları ilk posta soru-cevap olarak ekliyorum. Herkesin kolaylığı açısından. Özel mesajlar ile gelen soruları yoğunluğa göre değiştirdim, sıralama yaptım. Konuyu şu anda +20 kişi takip ediyor gibi gözüküyor lakin özel mesaj üzerinden 50 farklı kişiyle görüştüm desem yeridir. Lütfen özel mesaj atarken konuyu da takibe alınız şeffaf bir şekilde paylaşım yapmaya çalışıyorum.

1. Önerdiğin wordpress teması nedir?
1.1: Sahifa, Jannah, Enjoy en mantıklı seçim.
2. Kullandığın eklentiler nelerdir?
2.1: Wp Rocket, Rank Math, Google Kit, İçindekiler eklentisi, CTR eklentisi (Özel eklenti)
3. İndex sorunum var yardımcı olur musunuz?
3.1: İndex sorunu diye bir şey olduğuna açıkcası tam inanmıyorum. Bugüne kadar açtığım tüm sitelerde anlattığım gibi tüm işlemleri yaptım ve index sorunu hiç yaşamadım. 10 gün index almamışımdır, 11. gün hepsi indexlenmiştir.
4. Anahtar kelime seçiminde kullanılan programlar nelerdir?
4.1: SEOMonitor, Ahrefs, Semrush.
5. İçerikleri neye göre belirliyorsun?
5.1: İçerikleri bir önceki yorumda belirttiğim gibi Xpath - Google Sheets ile belirliyorum.

Dün gelir: 19,76 TL.
23.12.2021 - 10:15 Gelir: 2,21 TL.

--------------------------------------------------------

Öncelikle emeğinize sağlık, gayet doyurucu bir başlık oluyor Merak ediyorum neden 300 kelimelik makale? deneyimlerinize göre 300'ü yeterli mi görüyorsunuz?

Cevap: Aslında 300 kelimelik ya da 400 kelimelik olacak diye bir şart koşmuyorum. Bazı zamanlar 280, bazen 350 olabiliyor. Ortalama rakam aldım hep. 300'ün üstünde içerik eklediğim siteler oldu, herhangi bir zararını görmedim ama okuyucu sıkmamak ve farklı sayfalara kullanıcıların geçebilmesini sağlamak amaçlı 100 Kelime - Giriş, 100 kelime gelişme, 100 kelime sonuç olarak yapıyorum. (Gelişme ve sonuç) kısmında 1 tane görsel, 1 tane iç linkleme mevcut.

İyi forumlar. (Takip listesinden çıkmak istiyorsanız bu yorumu beğenebilirsiniz ya da PM atabilirsiniz)

25.12.2021 tarihinde 150 TL'lik Google Reklam açacağım. Rekabeti yüksek, aranması çok yüksek bir makale hazırlıyorum.

@muratback; @EBULUT; @yusufziya41; @akafo; @basoglanh; @esadbozkaya; @MrUlus; @controlsuz; @All; @Honomy; @Code_mavi; @EmrullahERTAS; @deadascobain; @Tevfik; @teethtoteeth; @Lyc; @aTi; @ygtuslu; @Disturbed; @bhyilmaz; @ustaadam; @Elipveres; @Fatihh41; @TamBirMehmet; @HyperFt;@msa52; @Almeba; @Honomy; @Turan60; @emreozden;