Merhaba arkadaşlar,
Yeni güncellemeyi yayınladım. Ekstra olarak buradan da bildiriyorum. Dün gelirde 4-5 TL'lik azalma söz konusu lakin bu geceden itibaren şu anda 8 TL bandındayız. Gün sonu bu hızla giderse eğer ki 25 TL bandına çıkmış olacağım.
Tarih: 21.12.2021 - 09.56 Girilen makale sayısı: 1 / 200 kelimelik. Gelir: 11,41 TL. Tarih: 22.12.2021 - 09:50. Girilen makale sayısı: 3 / 300 kelimelik. Gelir 09:50 - 7,83 TL.
İpucu: Gelen PM'lerde genel olarak index alamıyorum, indexlerim siliniyor tarzında sorular var. Arkadaşlar, index almanız için ekstra ekstra backlink ya da başka bir şey yapmanıza gerek yok. Tüm statü kodlarını sitenizde 1 kere olsa dahi tarayınız. 302, 404, 500 gibi statü kodları var mı? Varsa eğer ki, ilgili sayfalara yönlendirmesini yapınız. Log kayıtlarınızı en detaylı şekilde inceleyiniz. (Google) ziyaret sayısı, en çok hangi sayfaları ziyaret ediyor tespit ettikten sonra ınternal link ile o sayfanın da index almasını kolaylaştırabilirsiniz. İç linklemeyi gelişi güzel değil, konu ile alakalı şekilde yapınız... Merak ettiğiniz sorular olursa eğer ki yorumdan ya da özel mesaj ile iletiniz. İyi forumlar, bol kazançlar herkese.
[COLOR=#38A9FF !important]
@yusufziya41[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@akafo[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@basoglanh[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@esadbozkaya[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@MrUlus[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@controlsuz[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@All[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@Honomy[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@Code_mavi[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important][COLOR=#38A9FF !important]@EmrullahERTAS[/COLOR][/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@deadascobain[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@Tevfik[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@teethtoteeth[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@Lyc[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@aTi[/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important][COLOR=#38A9FF !important]@EmrullahERTAS[/COLOR][/COLOR]; [COLOR=#38A9FF !important]@ygtuslu[/COLOR]; @Disturbed;
@bhyilmaz;
@ustaadam;
@Elipveres;
@Lyc;
@aTi;
@Fatihh41;