allwaySgood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim gezi olaylarında yurtdışındaydım euro dolar 1 haftada 2 kat arttı ne demek gezi kalkışması yoktu muhalefet yapcam diye saçma sapan yorumlar yazmışsınız , demotratik hakkın var diye her yeri yakıp yıkma hakkını sana kim veriyor ?
Gezide dolar 1,80 liradan 1,90 liraya çıktı kalkışma diyorsunuz. Faiz takıntısı yüzünden 7 liradan 18 liraya çıkınca NAS diyorsunuz.
Değerli kardeşim vicdan çok önemlidir.
Vicdan imandan, eğitimden, bilgiden önemlidir.

Gezi kalkışma falan değildir. Bu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mağduriyet propogandası yaratma politikasının sloganlarından biridir. Gezi bir Protesto eylemidir. Ben o dönemde Kasımpaşa'da oturuyordum. Tüm eylemler tüm olaylar gözümün önünde oldu. Yakıp yıkma diye bir olay yok. Polisin ilk başta aşırı şiddet ve hukuksuz uygulamaları var.Ben oradaydım herşey gözümün önünde oldu. Televizyonlar Penguen belgeseli yayınlarken ben olayları izliyordu.

Sonra da muhtemelen istihbarat işin içine girip radikal örgütleri araya sokup Gezideki protestocuların itibarını düşürmek için uğraştı. Fetöcüler Davutoğlu'nun ses kaydını yayınlamıştı, Suriye'de savaş çıkarmak istiyorsanız siyasi irade karar verirse karşı taraftan bizim tarafa roket attırıp çatışmayı başlatırız diyen vardı toplantıda. Yani bu devlet Suriye ile savaşa girmek istediğinde sizin gibi vatandaşlara vatan millet sakarya dedirtmek için kendi ajanları tarafından kendi askerimize roket attırma planını konuşuyordu. Tıpkı bugün Gezicileri darbeci gibi kalkışma yapan insanlar gibi göstermeye çalıştığı gibi. Tıpkı hakkında hiç bir yasal işlem yapılmayan iftiracı kadının türbanlı olduğu için kendisini ve bebeğini üzeri çıplak geziciler tarafından tacize uğradığını anlatması gibi. Bu kadının sözlerinden sonra polis bölgede o gün saatte telefon sinyali veren on binlerce insanı buldu görüştü bir şey çıkmadı. Bir kaç sene sonra da yalnız olduğunu söyleyen kadının o gün karaköy iskelesinden çıkıp kocası buluşması iskelenin kamera kayıtlarından çıkmıştı.

Benim astımım var biber gazına dayanamıyorum. Ama olaylardan 2 gün sonra Taksime gittiğimde gördüm ki antikapitalist müslümanlar cemaatle namaz kılarken çevresinde ateist gençler kordon oluşturmuş onları koruyordu. Sizler de görmediğiniz bilmediğiniz olaylara inanmaya aşırı meğillisiniz.

Sizler istihbaratın araya soktuğu ya da fırsattan faydalanmak için araya giren 200-300 radikal eylemciyi öne sürüm, metro ve otobüsler durdurulduğu halde yürüyerek Taksime gelen 500 bin kişinin protesto eylemini gayri meşru hale getirmeye kalkıyorsunuz. Bu vicdansızlıktır. Bu siyasi islamın sınır tanımaz küstahlığıdır.

Çünkü doların çıkmasının nedeni Gezide eylem yapılması değil. Bu eylemlerin uzlaşmadan, inatla, çatışma ile çözülmeye çalışılmasıdır. Bizim dediğimiz dedik çaldığımız düdüktür diyenler yüzünden dolar %5 değer kaybetmiş. Buna kalkışma diyorsanız faiz indireceğim diye doları 7 liradan alıp 18 liraya çıkaranlara ne diyorsunuz samimiyetle merak ediyorum.