Hocam yüreğinize sağlık. Videonuzu izledim ve gayet başarılı. Ancak seçtiniz alanın zor olduğunu düşünüyorum. DFT tarih ve Yusuf Kayaalp gibi önemli kanallar burada başı çekiyor. Bu gibi kanallara rakip olmak için ben tüm YouTube videoları için ortak bir önermem var. O da şu; kesinlikle videonuzda kendi yüzünüzü göstermelisiniz. İkinci önerim ise, Yusuf Kablo videolarına ve Oğuzhan Uğur videolarına bir bakınız. Oradaki akıcılığı yakalamanız lazım. 1.25x ile izledim videonuzu tam olarak oldu diyebilirim o zaman. Tonlamalar, seslerdeki iniş çıkış ve heyecanları az daha yansıtmanız gerekli. Sabır ile video atmaya devam etmenizi öneririm.
Hocam güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz yöntemi mutlaka deneyeceğim. Aralardaki nefesleri "es"leri temizleyip akıcı bir şekilde sunuyorlar. Fakat bunda da ben açıkçası hikayeyi açıklayıcı bir şekilde anlattığımı düşünmüyorum. Lakin yine bahsettiğiniz gibi videoya duygu-tonlamayı biraz yansıtabilirsem akıcılığı yakalayabilirim. Yüzümü gösterme konusunda da tereddütlerim var. Aynı zamanda ekipmanım da yetersiz. Bi' telefon kamerası yetebilir belki ama bunun üstünde çok oynamam gerekebilir. Tekrardan yorumunuz ve yapıcı eleştiriniz için çok teşekkür ederim.