BaaRaaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi olay farklı yerlere gidiyor Verdiğiniz örnekler tamamiyle konu dışı. Akşam 7'den sonra kanunen, 5'ten sonra ise vicdanen bina da tadilat yapılmaz misalen. Bu ortak yaşam alanı kuralıdır. Yalnız konumuz apartman genel kuralları değil, " Çocuk koşamaz / Yürüyemez / ses yapamaz diye bir kural mı var " dedim; Apartman kurallarında çocuk ses yapmaz diye bir kural olmadığını ve olamayacağını yazdım ben. Benim çocuğum sabah 8 - akşam 9 arası sürekli değil tabii ama ara ara koşar / ağlar. Kızım koşma, Kızım yavaş, Kızım yapma deriz ama zaman zaman oyun haline getirir ve özellikle öğlen saatlerinde söz dinlemez. Buna müdehale etme şansımız yok. Tabii ki ağladığında " ağla ne yaparsan yap demiyoruz ve susması için çaba sarfediyoruz ama bazen anlık susmayabiliyor, çünki ÇOCUK. Bununla ilgili kimse şikayetçi olamaz diyorum " Fakat anladığım kadarıyla sizin sorununuz normal bir çocuğun yaptığı ses / rahatsızlığı değilde süreklilik durumu ve anne / babanın ilgisizliği. Ne yazık ki kendi çocuğuyla ilgilenmeyenlede tatlı dille konuşarak anlaşamazsınız. Allah yardım etsin demekten başka bir şeyde elden gelmiyor. Yanlış anlaşıldıysam / Sürçülisan ettiysek affola
estağfurullah hocam şuan anladım ne demek istediğinizi.

Ara ara koşsun oynasın ağlasın lafım yok benimde çocuklarım var. Ama inan sabah 8 de çocuk sesi ile uyanmak hoş değil. Çocuk dedi isem yani yeni doğan vs değil ona hiçkimse bişey diyemez. 5 yaşında bir zıplıyor inan uykudan kalkıyorum. ara sıra olsa amenna tolere ederim. Her zaman aynı.
Mesela gündüz oynasın. saat 12 de başlasın akşam 5 e kadar koşsun. ama sabah erken saat akşam geç saat azap çekiyorum. Komşuyada söyledim çocuk bu susturamazsın yapar eder ama en azından saatlere bi müdahele edin dedim. Yoksa elbet çocuktur anlıyorum.
bu arada kız çocukları başka hocam keşke üsstekilerde kız çocugu olsa idi