royalenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz buna pasif gelir diyoruz 😎
GUNEY1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu için kafası karışanlar olacaktır ama doğru bir konu 50 dolar ile çekilişe katılabilirsiniz bir önceki hafta Rifi ondan önce Bico vardı ön satışda şans bu bana çıkmaz demeyin
ismoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam UNB ilk defa mı bir borsada yayınlanacak ? @Cherkes;
GUNEY1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi yaptınız hocam, teşekkürler
Zaox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zarar etme gibi bi durum oluyor mu peki
SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burda siz ht token tutup katılmıyorsunuz hocam burda normal usdt tutup borsada katılım sağlıyorsunuz hesapta
mesela bybit borsasının kendi coinini tutup launchlarına katılırsanız o coin baya sıkıntı yaşıyor düşüyor hem dolar düşüşüyle hemde coinin fiyatının düşüşüyle hemde launchtan gelen miktarın çok küçük olmasıyla zarar ediyorsunuz

ama bu huobide doların değeri düşerse zarar edersiniz o kadar yani
MehmetSapmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu tam açıklık getireyim 50 dolar bulundurup cekilise katılıp eğer çıkarsa sadece 5 dolarlik coin satin alabileceksiniz en fazla 60 kat yapti oda 300 dolar olur maksimum
cagatay_55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rifi den bahsetmeyin
bozkaplan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Huobi 20 dolar kayit ödülü veriyor o para çekilebiliyor mu ? Benim kimlik eski doğrulama yapamiyorum ama 20$ gorunuyor ☹
SosyalHesap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çekiliş kac kişiye çikcak cikma orani nedir
osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Huobide satış bittikten sonra aynı anda Kucoinde de listelenecek 20x kesmez gibi bu coini
https://www.kucoin.com/news/en-unbou...world-premiere
Enes65532 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ön satışta coin Max alım limit nedir bitexen ön satışlar gibi mi?
ismoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
videoda anlattığına göre katıl butonu aktif olacak 30 dk içinde
FSahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu siteye 50 USDT yatıramıyorum, hızlı alım da yapamıyorum garip bir şekilde. Kimlik onayım var ancak USDT alabilmek için kimlik onayı istiyor yine de.

50 USDT satan varsa ulaşır mı rica etsem?
turguthan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kyc doğrulamayor 2 defa denedim
Fringe21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir konuda bilgin yoksa fikrinde olmasın lütfen
KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben iki farklı hesapla çekilişe katıldım. Çıkarsa ve ne kadar kazandırırsa burada yazarım. Bir hesap ile en fazla 50 USDT ile katılabiliyorsunuz. Daha fazla yatırmanız bir şey ifade etmiyor haberiniz olsun.

TSİ 13:00-14:00 arası çekilişe katılabiliyorsunuz. Çıkarsa daha sonra 1.5 saat alım süreci mevcut. Fakat ben de ilk defa katıldığımdan listelendiği anda ne kadar bekleyip satarım emin değilim. Buradan da alabilen arkadaşlar yazarsa iyi olur.

USDT muhabbeti bazı borsalarda sorun yaratıyor. Mesela Bitfinex'de aynı sorunu yaşamıştım. KYC işlemi haricinde profilde Kimlik Doğrulama kısmında ek gereklilikler kısmında da bazı formları doldurmanız gerekiyor. Birisi çok basit 3-4 sorudan oluşuyor. Öteki vadeli işlemler için gelir beyanı için dekont filan içeriyor. USDT için bazen bu ikisinden biri veya ikisini de borsalar isteyebiliyor.
videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son dakikalarda konuyu görüp transfer yapıp katıldım bakalım
videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Token satışı için pay alamadınız ve bakiyenizdeki USDT kısıtlama kaldırıldı. Katılımınız için teşekkür ederiz.
game over olduk )
KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef bana da çıkmadı. Bazen şans gerekiyor gerçekten. Umarım forumdan birine çıkmıştır da devamında neler yaşandı anlatabilir
hk0nline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banada çıkmadı
ElmasMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burda kazanan var mı ?
F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HT tuttum 7 dolarlık yani 600 UNB verdi. HT tutmak da pek kazançlı değil kısacası.
nuriyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk 5 dakika hiçbir satış olmadı. Yoğun olarak 0.12'ye alımlar girildi.Daha sonra satışlar birden eklenmeye başladı 4-5 saniye 0.20'nin üzerinde durdu ve düşüşe başladı. Çekilişi kazananlar minimum 10x yaptı ama kazanamayıp piyasadan alım yapanlar ne yaptı merak ediyorum
bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Elimi nereye atsam kuruyor. Şu ana kadar 40x/30x gibi rakamlar görürken, bunda 10x bile göremedik. 0,23'e emir koydum ve iğne atmasına rağmen satmadı. Tekrar baktığımda 0,09lara düşmüştü. Şuan halen satmadım, ufak bir yükseliş bekleyip satacağım.

Bu arada merak eden arkadaşlar için, artık Huobi konuları paylaşamiyorum. Sağolsun mod arkadaşlar siliyor.
Arkadaşlar sizin için 25 Dolar ile katılabileceğiniz yine 10x yapma ihtimali olan bir ön satış videosu paylaştım. Buradan bakabilirsiniz
https://www.r10.net/altcoinler/30411...post1081541255