Watere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bakın girişimcilik öğrenmektir buna kesinlikle katılıyorum . Sizin dediğiniz gibi geliştirmek herkesin aynı yaptığı şeyleri aynı yaparak aynı sonuçları almanız mumkun degıl. sattıgınız urun sizden ıyı kımse bılemez. fatıh coban veya dıger kurslar farketmez mılyonlarca kısıye aynı kursu anlatıyor sızce bır taktık kac kısı kullanabılır. bugun bır taktık ne kadar yayılırsa kazanc o kadar duser. gırısımcılık demek musterının ıstegı dogrutusunda hareket etmek demektır. gecmıs hıkayelere bakarsanız. bunu çok ıyı anlarsınız. buna bu kadar para verılecegınıze kıtap okumanız en faydalı olur. gecmıs orneklere bakarsanız cok ıyı satıslar yapabılırsınız. olayın en sonunu sıze soylemek ısterım. sızce daha once satıs ısın bu ısın uzmanları deneyler yapmıs ve kıtaplar olusturmus. bu kadar verılerı olan ve ınsan uzerınde satısın etkısının ne oldugunu bılen uzmanlar mı yoksa bır fatıh coban mı sızce hangısı ?
lütfen kitap okumanızı öneririm satış yapmak mı istiyorsunuz işte en doğru kaynak kitaptır her zaman ...
son tavsiyem bir kişiye bağlanmak yerine farklı görüşlerden daha önce kendini piyasada isim yapmış insanların hata ve başarılarını okumak çok faydalanacağı kaanatindeyim..
kitap okumayın demedim ki bu eğitimden memnun kaldım onu belirttim siz yine mutlaka kitap okuyun bağlandığımız bir yerde yok hocam sadece işinizi kolaylaştırdığından bahsettim