Hocam bakın girişimcilik öğrenmektir buna kesinlikle katılıyorum . Sizin dediğiniz gibi geliştirmek herkesin aynı yaptığı şeyleri aynı yaparak aynı sonuçları amlanız mumkun degıl. sattıgınız urun sizden ıyı kımse bılemez. fatıh coban veya dıger kurslar farketmez mılyonlarca kısıye aynı kursu anlatıyor sızce bır taktık kac kısı kullanabılır. bugun bır taktık ne kadar yayılırsa kazanc o kadar duser. gırısımcılık demek musterının ıstegı dogrutusunda hareket etmek demektır. gecmıs hıkayelere bakarsanız. bunu çok ıyı anlarsınız. buna bu kadar para verılecegınıze kıtap okumanız en faydalı olur. gecmıs orneklere bakarsanız cok ıyı satıslar yapabılırsınız. olayın en sonunu sıze soylemek ısterım. sızce daha once satıs ısın bu ısın uzmanları deneyler yapmıs ve kıtaplar olusturmus. bu kadar verılerı olan ve ınsan uzerınde satısın etkısının ne oldugunu bılen uzmanlar mı yoksa bır fatıh coban mı sızce hangısı ?
lütfen kitap okumanızı öneririm satış yapmak mı istiyorsunuz işte en doğru kaynak kitaptır her zaman ...
son tavsiyem bir kişiye bağlanmak yerine farklı görüşlerden daha önce kendini piyasada isim yapmış insanların hata ve başarılarını okumak çok faydalanacağı kaanatindeyim..
hocam olay taktik degil ki bakış açısı, vizyon.
mesela ben udemyde en az 5 seo eğitimi almisimdir. teknik olarak bakarsanız hepsi ayni seydi, ve bana %5 bile katmamistir. ama cok daha degerlisi farkli acilardan bakmayi öğretti bazi konulara. o bakis acisidir zaten size kendi taktiklerinizi gelistirten.
ben fatih cobanin ucretsiz seminerini aldim. ucretlide vereceği 12 stratejinin birisini paylasmisti. gerçekten cok hosuma gitti, ben o olaya hic o acidan bakmamistim ve bundan sonra satis yaparken bana eminim faydasi olacak. 5. strateji, doktor benzetmesi ile once hastaligi kabullendir sonra ilaci seve seve alacak gibisinden bir analatiydi.
ama benim emin olamadigim o teknigi yarim saatlik arastirmamda pek cok forumda bulabiliyorum. acaba tecrübeden ziyade sagdan soldan ceviri bilgiler mi içeriyor ondan emin olamadim. cunku seminerin geri kalaninda cok teorik ve kisisel pazarlamaci kaldi