hocam mantığını çalıştıran insan almaz bence. Eğer biraz girişimcilikten anlıyorsanız bunun mantıklı gelmediğini görürsünüz.
Eğitimde verdiği taktik milyonlarca kişi aynı taktikle satış yapıyor sizce aynı taktik sizin gibi milyonlarca kişi sitesinde deniyor. Grişimcilik fikir üretmek demek yani sizin fikirleriniz ilk başlangıç olmalı ki sizi diğerlerinden ayırt edecek ve ön plana çıkartacak satışlarınıza yarıyacak fikirler olması lazım fatih çoban bence grupta 20 - 30 kişiye yazıyor hepsi kendi adamı şöyle kazandım böyle kazandım filan bence çok mantıklı gelmedi.Bence çok taktiği olan ve çok kazanan adam kurs vererek kendi taktiğini satmaz gider en büyük olur bence ben bir girişimci olarak gördüğüm bu kursu alan kişi ilk defa bu işe girenler için ideal oldugunu kaanatindeyim..
hocam su noktada size katılmıyorum
uzay bilimciler, mühendisler, doktorlar, diger bilim insanları, hepsi ayni hocalardan ayni teorik bilgileri aliyor. mantiken hicbirisinin sivrilememesi lazim sizin mantiginiza gore. ornegin piyasada 5000 tane itü mezunu makine mühendisi varsa hepsi ayni citada olmali. hepsi ayni hocalardan ayni bilgileri aldilar
ama işler oyle gitmez. kendine diger kattıkların, dogustan gelen ve de sonradan edinilen yetenek ve yetkinliklerin o bilgiler ile harmanlanir ve sonuclari sana özel olur. o nedenle ayni tencerede pismis kimi bilin adamlari dahiyane islere kalkisir. kimisi ise sönük bir meslek hayatı gecirir.
bilgi ayni olabilir, ama sonuclar onun nasil harmanlandigina baglidir. ornegin analitik zekasi olmayan birisine istersen 10 saat trigonometri anlat, pisagor ucgenjni geçemez. ama adamda analitik bir deha varsa sen pisagor anlatirsin o adam mantigi 350 derece çembere kendisi yerleştirir, anlamadıklarını sorgulamaya baslar. girisimcilik de böyle birsey.
ilk websitemi bir ortakla kurmustum, ayni isleri yaptik belirli biryere kadar ayni bilgilerimiz vardi ama onda bi islerde yetenek ve heves yoktu, ilerletmedi birakti.
ancak soz konusu egitmenin isi gucu birakip surekli egitim satma gayreti beni dr soru isaretine sürükledi, bu konuya katiliyorum.