* Şikayetçi olduğum üye: @HIZHosting;
* Şikayetçi olma nedenim: ALDIM VDS'i Haksız Yere Kapattılar ve Geri Ödeme Yapmıyorlar.
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/sanal-sunucu/179...n-yonetim.html * Açıklama ve kanıtlarım:
02.11.2021 Tarihinde
@HIZHosting; Firmasından 29,49 TRY Değerinde bir adet VDS Kiraladım . Amacım facebook hesabımı bu vds'e kayıt edip haber sitemdeki haberlerimi oradan istediğim her yerde rahat bir şekilde paylaşmaktı. Win7 yüklü olarak gelen sunucudaki mevcut tarayıcıyı kullanarak facebook hesabıma girmek istedim. GOOGLE AUTGETİCOR doğrulama hizmeti kullandığımdan telefonumdan o uygulamaya giremediğimden sunucu içerisinde facebook profilime giremedim. İşe gideceğimden 22:30 civarı bilgisayarımı kapatarak evden çıktım. Sunucuda tek yaptığım işlem facebook.com u açıp mail ve şifre girip doğrulama kodu girmekti. ( doğrulama kodunu giremedim uygulamayı açamadım ) başka ne bir indirme nede başka bir işlem yaptım.
Hele ki teknik hiç bir işten anlamam eşim ve benim adıma şirketleşen bir haber sitesinin yöneticileriyiz birlikte r10 üzerinden WM'lerden hizmet alan bir firmayız. Açıkçası mesele para değil buradaki hukuksuzluk. İLGİLİ TİCKETLER AŞAĞIDADIR