Merhaba,
Özet geçeyim bir ürünümüz var müşteri teslim aldı, toprak zeminde ürünü kullandı, fakat saçma sapan istekleri ile ürünü iade etmek istiyor. Yani ürün ikinci el oldu muhtemelen (ürünü teslim almadım). Şimdi ürünü kargoya verdikten sonra süremin başlayıp başlamadığını trendyol söylemiyor

şimdi nasıl yapacağız ilk defa iade oldu ürünümüz. İade bana gelecek, iadeyi teslim aldım diyeceğim sonra itiraz edebilirim diyor. Fakat müşteri ürünü kargoya verdi sonra da kargoyu eksik ürünle gönderdiyse işleme devam edemem ama sürem işleyecek.
Ürün elektronik kategorisinde.
-------------
Arkadaşlar güncellemeyi yazayım buraya belki işine yarayan olur.
- Ürünü teslim alırken videosunu çektim,
- Ürünü kargodan aldıktan sonra onay ve red butonları açıldı, red talebi oluşturdum,
- Ürünü açarken videosunu çektim (burası önemli), cihazın şarj aletinin kopuk ve arızalı olduğunu farkettim, müşterimiz atmış kutunun içine, videoda belli.
- Ürünün kullanılmış olduğunu resimlerle detaylı gösterdim
- Arızalı olan parçayı detaylı gösterdim.
Bugün trendyol incelemeyi bitirmiş ve iade edilemez olarak not düşülmüş, bende müşteriye geri gönderiyorum.
Müşteri velinimetimizdir, şarj aletini sıfır olarak gönderiyorum. Müşterimi üzmek istemem. Arayıp da konunun takipçisi olacağım

işimizi seviyoruz.