wieRunjA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

adam utanmadan 60 tl zamlı koymuş, ben yasal hükmü var ise uğraşmak istiyorum bu adamla bu beni aramadan yapılan en büyük saygısızlık hocam.
Hocam şöyle bir şey var.

İki durum ortada...

Öncelikle sizi araması için siparişin onaylanması gerek.

Mesela panele düşen siparişler ile ilgili sipariş verenin bilgilerini görmemiz için sipariş onayı gerekiyor.

Dediğim gibi fiyat güncellemesi gecikmiştir. XML entegrasyonunda bir sorun yaşamış olabilirler. Siz sipariş verince ürünü kontrol etmişlerdir. Bakmışlar zararları çoktur mecbur iptal etmişlerdir.

Giyim sektöründe değilim. Elektronik sektöründeyim lakin giyim sektöründe komisyon mesela çok fazla. %20 civarlarında. Kargosu vergisi vs. katınca kâr marjları çok düşüyor. Dediğim gibi belli ki dalga dalga coşan dolar kurundan gelen fiyatları güncelleyemeden sipariş olayı gerçekleşince mecbur iptal etmişlerdir. Sizi aramamış olmaları ise sizin bilgilerinizi görmedikleri için.

Ben sadece satıcı gözüyle yaşadığım problemlerden yola çıkarak kendi yaşadığım sorunlardan yorum yaptım. Fırsatçılık durumu pek bu durumda yaşanmıyor. Sizin siparişiniz ile zararına satışı görünce zarar etmeyeceği fiyata çekip yoluna devam etmiş. Herkes bir şekilde ekmeğinin peşinde bu zor dönemde.