dizianaliz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk bu site açma işine giriştiğimde ben de aynı böyle demiştim. Ulan adamlar bir iletişim formunu bile eklentiyle yapıyor. Hatta bazı iletişim eklentileri ücretli. Oha lan yıl 2021 bir form için sitede para mı ödeyeceğiz demiştim. Sonra anladım ki bu site işleri teknolojinin çok gerisinde. Yani evet saçma ama bir resmin büyük olması büyük sorun. Aklınıza şu gelebilir. Tamam o zaman küçültür kurtulurum. Eğer Google News hedefiniz yoksa bence hiç boşa büyük resim kullanmayın. Çok anladığımdan yazmıyorum. Ben de kendi kendime hobi gibi öğreniyorum. Çok tecrübeli olduğum 20 yıldır içinde olduğum internet alemindeyim ama web sitesi yapmaktan zerre anlamam. Size tavsiyem başlardaysanız eğer Wordpress ise Allah kolaylık versin. Açıkçası şu foruma bir bakın. Blogger kullananlar kaç tane sorun yazıyor forum kısmında bir bakın. Çünkü sorun yok. Söyleyeceklerim bu kadar
Wordpress'ten elimi çektim. Resim ebadı benim için önemli, şahsen resimlerin pikselleşmesinden nefret ederim. Oturup tüm pikselleri saymayı sevmiyorum.