Merhabalar, birkaç gün önce Gittigidiyor üzerinden 1 adet PSU siparişi verdim, tam sepete ekleyip siparişi verecekken annem aradı ve o sıra konuşmaya dalıp yeni adres eklemeden hali hazırda hesapta kayıtlı olan eskiden oturduğum eve verdim siparişi. Bugüne kadar farkında değildim ancak kargo takip bilgisinin mesaj olarak gelmesi üzerine takip linkine tıkladığımda farkettim. Bunun üzerine hemen mağazaya gittigidiyor üzerinden, sipariş verdiğim adres benim eskiden oturduğum adresti, şu an orada oturmuyorum acaba kargo firmasına ulaşıp bilgi verebilmeniz mümkün müdür, yeni adresim de şu şu diye mesaj attım fakat bana bu mesajla yanıt verdiler;

"Merhaba değerli müşterimiz, maalesef tarafımızca kargo bilgisi değiştirilmemektedir. Sağlıklı günler dileriz."

Gerçekten müdahale edemiyorlar mı, ücreti ödenmiş bir sipariş sonuçta, eğer adresteki kişi teslim alırsa benim param boşa mı gidecek bu kadar basit mi bilmiyorum ve anlamıyorum. Verdiğim sipariş 350-400 tl civarında bir şey idi fakat bu kat ve kat fazlası da olabilirdi. Gittigidiyor'dan iade işlemlerini başlattım fakat nasıl bir süreç işliyor o kısımda bilmiyorum, pek de güvenmiyorum açıkçası. Sizin görüşleriniz nelerdir bu konuda, yapmam gereken bir şey var mıdır mağazaya mesaj atmak haricinde, teşekkürler.