BÜYÜK GÜNCELLEME
Arkadaşlar harbiden avukat olacakmışım beee ıkyuygjft
Masrafı 20k oldu avukatın ama olayı ben çözdüm
Para girişi çıkışına iddia edilen tarihe bakıldı.BTCTURK dışında yok. Diğer tüm zamanlara bakıldı!!! YOK! Öyle birisi para atmamış.O miktarda para sadece btcturk ve babamdan gelmiş bana.
Avukatın bana ait olduğunu iddia ettiği IBAN PAPARAYA AIT. Bunlar nasıl karıştırmışlar bilmiyorum ama bana polisin gösterdiği fotoda sadece adam vardı ben yoktum tanımıyorum adamı. Meğersem ben ve arkadaşım adamların arkasındayız.Benim kolumda simit var arkadaşla konuşuyoruz birbirimize bakıyoruz fotolarda ve adamlar tip tip bize bakıyor. Ne yapmışlardır kestiremiyorum ama benim hesaplarıma para giriş çıkışı olmamış baktım. Bu adamlar suçluymuş nasıl bizi karıştırmışlar bilmiyorum ama papara herkese ortak IBAN verir ordan şüphelendim fakat emin değilim. Şimdiiii ben avukat parasını bu haysiyetsizlerden kafamı patlatanlardan nasıl alırım ? Alabilir miyim

Avukata sorarım da hadi hayırlısı. Durduk yere güme gidiyorduk şaka gibi.
*** Olay benim kartlarımı kaybetmem değilmiş bana bunları hakimler söylemediler ki dalga mı geçiyorlar anlamadım.Bana hesabınızdan işlemler yapıldı demişlerdi ben de kartlarımı zamanında kaybettim uğraşmadım belki onla ilgilidir dedim ama olay benim aktif kullandığım kartla ilgili. Gerçekleşen olay tarihinde para girişi çıkışı yok dediğim gibi ve suçsuzum yani. O adamları da tanımıyorum.
Avukat parası çıksın da

))
** TEK TEK İNCELEDİM YOK; CTRL F YAPTIM yok arkadaşlar

Agalar yakında 2k çekiliş yapcam ah be :d
Ne anlatıyorsunuz burada ben hiç bir şey anlamadım. Ne simiti, ne adamları, ne ortak ibanı? Kart şifresi mevzusunu yazmıyorum bile. Ne yaşıyorsunuz siz

Memleketin ayarları bozuldu yeminle
Ben hayatımda böyle kötü senaryo okumadım.
Bir kere öyle tahminle falan sizin kart şifrenizi bulamazlar. 3 denemede bloke olur. Şıp diye nasıl bulmuşlar öyle? Onu geç kartın arkasına şifresi yazılmaz. Yaşlı hacıamcalar yazmıyor. Öyle de olsa bunlar mobil şubeye nasıl girmiş? Nasıl hesabınıza para çekilmiş? Papara iban adresi atm den öğreniliyor muymuş?
Canı sıkılan buraya geliyor.
Ha yok eğer senaryo değilse iyi yırtmışsınız. Siz böyle damdan kapıdan anlatıyorsanız mahkemede kendinizi nasıl savundunuz çok merak ediyorum.