LETRX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her düşüşün bir yükselişi vardır hocam üzüldüm adınıza tekrar eskisi gibi olursunuz inşallah, canınızı çok sıkmayın.
Eskisi gibi olacağım inşallah, teşekkür ederim.

denizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her sey duzelir reis. Yeterki güçlü ol böyle. Bak çiğ köfteci açmışsın kâr edip başka bir işte nerdeyse hayatını kurtarmışsın. Belki Allahın bi sınavı sabret hocam belki yine bir iş çıkar yine eskisi gibi Allah yürü ya kulum der. Pozitif düşünmeniz sevindirici hocam. Allah yolunuzu bahtinizi açık eylesin.
Amin kardeşim inşallah. Her şey gönlünce olsun.

Symbolic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
La tahzen!, inallahe meassabirin...! Ne güzel bir söz... Üzülme! Allah sabredenlerle beraberdir !
Teşekkür ederim.

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belki biraz konu dışı, fakat günümüzde her şey yolunda gidecek diye bir kaide yok. Siz hiç yoktansa ticarete atılmışsınız ve iyi paralar kazanmışsınız. (daha ticaretin T'sine atılamayan ben... ) Şimdiden Allah yardımcınız olsun.
Allah razı olsun.

civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam pandemi bu, öngörülecek birşey değildi, savaş, salgın, sağlık sorunları vs. maalesef bazen insanları bu duruma getirebiliyor. Ben sizin tekrar toparlayıp eskisinden daha iyi olacağınıza inanıyorum. büyük büyük patronlara bakın, çoğu defalarca batıp daha yükseğe çıkmış insanlar.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim üstadım. Tekrar toparlanacağım ve eskisinden daha da iyi olacağım, ben de kendime inanıyorum.

scrol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her çıkışın bir inişi olduğu gibi, her inişinde bir çıkışı olacak elbet hocam. Allah yardımcınız olsun. Kendinize inanıp güvenmeyi sakın bırakmayın.
Bırakmayacağım hocam. Allah razı olsun.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, Antalya alanya civarında tarlada çok ucuz limon ve narenciye diye bir söylenti var. Eğer olursa Tarladan direkt satış gibi iş kovalayabilirsiniz. Aklıma geldi yazmak istedim. Geçmiş olsun benzer şeyler abimin başına geldi. Gerçi o dolandırıldı ama... 1 tecrübe 1000 nasihatten iyidir. Yaşınız çok genç bu işleri yaptıysanız elbette tekrar başarırsınız
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam.

minidora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha ne hayatlar göreceğiz..
Allah düşmanımın başına vermesin bu durumu...