story80 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aydınlık sabahı düşün ve durgun karanlık geceyi. Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı. Öteki dünya senin için (hayatının) bu ilk bölümünden mutlaka daha iyi olacak! Ve zamanı geldiğinde Rabbin sana (kalbinden geçeni) bağışlayacak ve seni hoşnut kılacak.(Duha Suresi- 1/5)
Tüm dualarımız kabul olsun inşallah. Müsaade ederseniz bu mesajınızı konuya sabitlemek istiyorum.

Squirtle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun allah yolunuzu açık etsin inşallah tekrardan düzelir durumunuz bende çok sıkıntılı dönemler geçiriyorum yarın öğlene kadar 5bin ödeme yapmam lazım ama malesef yok bende sürekli tekrardan başlamak için çabalıyorum ama psikolojik olarak kendimi bir türlü hazırlayamadım ne yaparsam olumsuz olacakmış gibi geliyor
Ben tekrardan durumlarımı düzelteceğime çok inanıyorum ve bunun için çaba göstereceğim. Psikolojik olarak kendimi ayakta tutma konusunda biraz iyiyim, belki bu bağlamda size destek olabilirim. Aynı dileklerimi sizin için de iletiyorum. Benimle iletişime geçebilirsiniz.

SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abi tutunamayacak dalin kalmadiğinda inancina saril gayret edince emin ol durumun düzelicek ne borçlar altinda kalan insanlar var ödemeyi başaranlar
Kalbimin temizliği inancıma sarılmama yeter kardeşim, her şey güzel olacak inşallah.

Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. Günde 20 bin ciro yapan 1 milyonluk ticari risk alabilen elemanına ustasına ekmek veren adam düşmez hocam. Ticari zeka olmasa bunlarda olmaz bunlar herkesin yapabileceği şeyler değil. Kendinizi bu konuda hiç küçümsemeyiniz. Allah düştüm dediğiniz anda bir ferahlık verir ne siz ne başkasının aklı hayali almaz. Bol bol dua edin, sabırlar ve tez zamanda ferahlıklar diliyorum borcu olan herkese.
Allah'ın izniyle yeniden ayağa kalkacağıma inanıyorum hocam. bunun için maksimum çaba göstereceğim. Her zaman planlı ve öngörülü çalışarak bir yerlere geldim ama yaşadığım şu dönemde tüm planlarımı pandemiyi öngörememek mahvetti.

Vlounge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba kısa bir hikayemi anlatayım daha önce anlatmıştım belki sanada yol gösterir sana güzel insan
Esnaftım 2020 ocak ayında pandemi başlarında dukkanımı kapatmak zorunda kaldım yaklaşık 1.3 milyon tl borç ile işime son verdim
Arabamı elektronik eşyaları lüks telefonları Huzuli ne varsa sattım yaklaşık 800 bın tl kadar borcum kaldı..
Devamında günde 3 saat uyku ile 2 işte çalıştım kuryelık yaptım halı yıkama ısıne gırdım garsonluk akla ne gelırse çok zor günlerdi haladaha geçmişe nazaran zor günler geçiriyorum
ortalama 2021 yılına kadar 2021 yılında 680 bin tl bankalara olan borç ile ödemelerimi her ay ödeyebileceğim şekilde taahhüt yaptım düzenli bir periyotta ödemeye devam ediyorum
halende çalışıyorum, ek iş fırsatları arıyorum bir miktar param ile Forex-Kripto para birimlerinde te işlem alıyorum.. 2013 yılından bu yana altyapım vardı özel ücretler eşliğinde eğitimler işlemler veriyorum,

grafiker mezunuyum logo tasarım vb işler arıyorum alıyorum hiç gocunmadan hafta sonları eşya taşımacılıgına yövmiye usulü gidiyorum.. gibi gibi
KISACA borç batağına düştüysen miktarın önemi yok önce kendıne bır perıyot oluşturucaksın azimle durmadan çalışacaksın iş fırsatı çok hiçbir becerinin olmasınada gerek yok
ali ne dedi veli ne diyecek derdıne düşme o psikolojik yıkılma duygusunu bılırım sakın düşme,dağıtma toparla kendini beterin beteri var derler ya aynen öyle

hiçbir borçtan korkma internet ortamındaki teknolojiyi keşfet kendini geliştir gündelik işlere bak hayatta kalmaya bak öncelikle olan olmuş..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN SELAMETLE
Merhaba hocam, ben asla borçtan korkmam. Zor günlerimi atlatabilmek için tüm eforumu ve yeteneklerimi sergileyeceğim. Yaptığım ve yapacağım hiçbir işten gocunmam evelallah. Cümlemize feraklık diliyorum.

Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parası olan biri olsaydım biraz verir en azından zor durumda kalan bir insana yardım ederdim ama benimde param yok.Allah hepimizin yardmcısı olsun.Birileri deli gibi para kazanıyor yolunu buluyor kimileri ise maalesef zor yaşam şartlarına sahip. Ayda 70-80 bin lira sitelerden kazanan insanlar vardı şimdi daha fazladır öyle bir sektör bulup girmelisin ki bütün borçlarını kısa sürede öde ama kimsenin yardım edeceğini sanmam ne yazik ki.. Şurada 5 lira istesek kimse onu bile atmaz ya da dışarıda açım desen kimse yardım etmez. Paranı iyi kullan sakın çöpe paranı atma.Parasızlık çok zor. Çekiyorum makale yazdım alan bile olmadı. Allah kimseyi düşürmesin.
Ben varlığımda her zaman muhtaçlara yardım ettim. Bunu hiçbir zaman da göstere göstere yapmadım. Elbet yine paramı kazanır feraha kavuşurum. İşte o zaman da yine nerede bir muhtaç görürsem elimi atarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

DetoneDatome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yolun açık olsun inş
Amin.

Scruosbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok geçmiş olsun hocam inşallah eski düzeninize kavuşursunuz.
İnşallah hocam, ben yapabileceğime inanıyorum.

Medyamon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşlarımız yolun yarısı ama hayata sıfırdan başlıyoruz bir düzenimiz yok bir gelecegimiz yok sürekli bir kaygı buda yaşamaksa.
Kaygı hiçbir zaman iyi değil. Kaygılarım olsaydı bu kadar güçlü kalamazdım.