Tek tek samimi cevap vereyim.
tugberkkuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız hocam imkansızlıklar imkansızlıkları doğuruyor , başlangıçta siz bile gitseniz kardır oranın para birimini kazanacaksınız ailenizi yanınıza almanız çok uzun sürmez bu durumda iyice bir araştırın illa amerika vs düşünmeyin. danimarka , fransa , bulgaristan , polonya artık neresi olursa
Öncekinin Avrupa da İsveç, Norveç, gibi yer zaten. Ancak önce benim gitmem neredeyse imkansız. Ben İstanbul’dan 5 yıl önce aile kurmak ve çocuklarımla zaman geçirmekti. Onlar şuanda İstanbul’da akraba ziyaretindeler. Çocuğumun ilk adımlarını görmek muazzam güzel inş.kızımızda da göreceğim.
delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tutarlara birşey diyemem tartışılır ama kusa bir örnek vereyim size. biz daireyi 8 yıl önce 300 bin maliyetle aldık (fiyatlar doğru) biz 2345 tl kredi ödedik 7 yıl.

biz eve girdiğimizde kiralar 800 tl idi. şimdi 2500 e bulursan öp başına koy 🤔

biz mi ev bizim kira yok. yani kiraya ödeyeceğin tutarı ken evine ödüyorsun
Ev yaptırmak elbette en iyisi. Evim olsa 3k dam bile 2k borç öderim rahat.
neoplan37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daire alma nasıl yaparsan yap müstakil yap dünyada cenneti bul hocam / Ben hanımın lafına gittim daire aldım. gereksiz adamlar ile muhattap olmak zorunda kalıyorsun.
İstanbuldaki evi 2011 yılında 100k ya yaptırdık (2 kat) kendi evin olması harika bir şey.
;1081351576 adlı üyeden alıntı:
arsa bedeli değerli ise evet mantıklı. ilerisi içinde güzel bir yatırım olur.
Arsayı 4 yıl önce 30k ya aldım. Şuan fiyatı 120k yakında İzmir ana yolu geçecek yakınından kat irtifakı haliyle fiyatı da artacak.
semmajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çelik ev düşünebilirsiniz. İnşaası daha kısa sürüyor
Çelik ev maliyetli çıkıyor.