LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz kalıcı olarak yasaklanmamış mıydınız ? Yazı formatından hatırladım. Emin miydi neydi nickiniz ?
Tam olarak anlayamadığım bir mesajı alıntılıyor ve sadece bunları mı yazıyorsunuz ? Anlatılan onca şeyin tek bir zerresine dahi değinmeden sadece ve sadece bunu kim yazmış diye mi düşünüyorsunuz ?
Anladım ki ... Sizin de bu yazılanlardan dolayı bir acınız var , Dinini istediğin gibi yaşa ne istiyorsan onu düşün birimizde burada teşbih yaptığı zaman ... Allah'ım böyle emrediyor diye kendine misyon edinip insanlara salça olmayınız lütfen .

lviii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm mesajda Atatürk karşıtı demeyeyim de Atatürk'ü desteklemediğinizi, sevmediğinizi belirten cümleler kurmuşsunuz ancak sizden gayri konuda konuşan herkes, konuyu açan ben dahil taraflı, cahil, tehlikeli ve insanları bölmeye iten insanlar peki
Yazdığım yazıya ek olarak şunları söylemeyi unutmuşum , Atatürk'ü sevmeyenler ve nefret edenler .. Sözlü cihat etmek , İnandığı dinine aykırı gideni susturmakta bir cihattır mottosuyla hareket ederler .
Bunu bir misyon edinirler ve bazen dolaylı yoldan konuşurlar bazen de direk olarak niyetlerini belli ederler ortamın gidişatına göre değişir biraz .
İnsanları fişlemeye ve etikete sokmaya çalışırlar , amaçları itibarsızlaştırmak ve insanların nazarında onları küçük düşürmeye çalışmaktır .
İnsanları dinsizlikle dinine aykırı gitmekle inancında zayıflıkla itham ederler , direk olarak düşman ilan ederler .
Onlarla pek münazara edilemez , keza sizi bu sıfata soktukları zaman size direk veya dolaylı bir takım yaptırımlar uygulamaya çalışırlar sindirmek için .
Yaptırımlar işe yaramazsa işi şiddete kadar sürüklerler , sonuç olarak muhatap alacağınız münazara münakaşa edeceğiniz kimseler değildir .
O açıdan konunuza yazmadan önce çok düşündüm bir iki gün yazmadım diyebilirim , yazınca da gördüm zaten başıma geleni birisi salça oldu bana şimdi .

pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz konular kimseye fayda sağlamaz ...
Bakınız bu arkadaşımız çok doğru bir konuya parmak basmış , Bu tarz konular kimseye fayda sağlamaz aksine zararı dokunur .
Tertemiz sicilin vardır , kimseye kötülük etmezsin , askerliğini doğuda yapmışsındır bunun için yüksek meziyetlerinden dolayı belgeler almışsındır her görevi layıkıyla yerine getirmişsindir , ayazı yemişsindir , hasta olmuşsundur , sağlık sorunlarıyla doğudan dönmüşsündür , niteliklisindir diplomaların vardır bir çok gelişmiş ülkenin büyük ihtiyaç olarak gördüğü sektörlerde ve kollarda eğitimin vardır unvan sahibisindir .
İyi bir yurttaş ve vatandaş olmanın gerekliliğinin kat be kat üstünde meziyetlere sahipsindir , ama sırf bazı saçma insanların saçma hayatına ayak uyduramıyorsun onların düşüncelerine aykırısın diye bir anda onların nazarında gözünde en büyük düşman oluveriyorsun .

Çünkü bizde kötülediğimiz o ülkelerde ki gibi saygı sevgi kardeşlik yok .. Biz hiç bir ortak noktada buluşamıyoruz , her ne kadar iyi bir birey insan yurttaş vatandaş olursan ol genel zihniyete bir kere aykırı gidersen bir anda en büyük düşman oluyorsun .

Her ne kadar üstün meziyetlerin olsa da .. tüm gereklilikleri yerine getirsen de .. susturuluyorsun , itibarsızlaştırılıyorsun ... toplumun genelinin saygısızlığına maruz kalıyorsun .
Eğer ki sen toplumun genel zihniyetine aykırıysan konuşmaya bir şeyler söylemeye bir şeyler yapmaya hakkın yok ve cezalandırılmalısın ?

Bir keresinde bir kardeşime sordum neden diye ? O da cevap verdi " İmanın yoksa gerisinin bir önemi yok . "