herkese selamlar, D-Smart hakkında kısa bir hikaye
Eskiden D-SMART abonesiydim hatta yan oda kampanyam vs vardı en full paketi kullanıyordum ve buna ek yan oda kampanyasından yararlanıyordum durum böyleyken yan odada tüm yayınlar olması gerekirken bir türlü hizmeti tam kullanamadık bu böyle 2-3 sene sorunlu bir şekilde sürdü yayınlar bazen geldi bazen gitti vs. en sonunda üyeliğimi iptal ettirme kararı aldım. kaldı ki 5-6 senelik hem internet hem tv hizmetlerine aboneliğim son 2-3 yılda bunlara ek yan oda hizmetinden yararlanıyordum. Taahhüdüm bitti başvurumu yaptım şubeye gitmeniz lazım dediler gittim form doldurdum vs. dediler sizi arayacaklar sonrasında cihazları teslim alacağız vs. bekle bekle arayan soran yok tabi ben defalarca aradım bu arada durum nedir gibilerinden. tabi bu sürede onlarda beni arıyor şöyle yapalım böyle yapalım indirim yapalım kaldırım yapalım bi arkadaşınıza devredelim tanıdığınız yokmu falan filan(Böyle bir rezillik görmedim) ben her şekilde istemediğimi belirtiyorum filan. oyle boyle derken fatura işliyor mu diye de soruyorum hayır yayınlarınız kesildi işlemiyor filan diyorlar. neyse uzun lafın kısası sonra bunlar benim hesabı dondurmuşlar aradan bir kaç ay geçti bana bi sms geldi diyor borcunuzdan dolayı yayınlarınız kesilmiştir mesajı. aradım bunları ben iptal ettirdim dedim. bu defa dediler hayır sadece dondurulmuş bir süre sonra yayınlarınız açılmış şu kadar faturanız var.(yan oda + normal üyelik + internet 800-900) bir fatura çıkarmışlar bana. tabi ben kabul etmedim iptal ettirdiğim bir şeyden nasıl olur fatura çıkar diye soruyorum, cihazlarınızı teslim etmemişsiniz filan diyorlar e sizin söylemeniz gerekmiş şube teslim almıyor filan. bu olay uzadı gitti beni icraya vereceklerini filan soylediler bende verin dedim. sonra icraya verdiler bi avukatlar filan arayıp durdu bende hiç iplemedim ne olacaksa olsun dedim çünkü bu resmen bir **************. artı bu ücretlere avukat masrafları dosya masrafları filan derken benden 2 yıllık abonelik ücretini almaya çalışıyorlar resmen. o sinirle ne ödedim ne cihazlarını geri verdim şu an aradan 2-3 sene geçti icrada olsa ne olduğunu hiç bilmiyorum bir süre sonra zaman aşımına uğruyormuş sanırım. (10 yıl diye biliyorum).

Sonuç olarak en az 5-6 sene D-Smart üyesi olan biri olarak bana bunları yaşattılar ve denli bulaşılmaması gereken bir kurum olduğunu anlamış oldum. D-smart ve türknetten uzak durun türknette bağlamadığı internet için benden fatura işletti borç çıkardı sadece online başvuruma istinaden fatura işlettiler arayacak numaraları bile yok. bir kaç sefer aradılar borcunuz var diye bende bana hattı bağlanmadı evime internet çekmediniz bu neyin faturası diye sorunca bizim sistemlerimizde internetiniz açık ve aktif görünüyor diyorlar. ya kardeşim evime internet gelmemiş siz nereye bağladınız bu interneti neye göre fatura işliyor soruyorum bizim sistemimizde aktifsiniz diyorlar. ne modem getirip taktınız ne interneti bağladınız ama fotura işletiyorsunuz. TURKNET ve D-SMART kesinlikle önünden bile geçilmeyecek şirketlerdir benim nezdimde.

Saygılarımla.